Nissans partner MSX International søker akkurat nå en norsktalende garantisaksbehandler til å arbeide med garantisupport for Nissan. Stillingen er lokalisert i Göteborg der Nissans helpdesk for teknikk og garanti er. I rollen som garantisaksbehandler blir du del av et nordisk team som består av dyktige og løsningsorienterte medarbeidere som gir support til alle autoriserte Nissan-forhandlere i Norden.

Daglige arbeidsoppgaver:

  • Bedømme og følge opp forhåndsgodkjenninger og garantisaker.
  • Gi support til distributører på det norske markedet i ulike garantispørsmål.
  • Arbeide administrativt med oppdatering og oversettelse av informasjonsbrev og garantimanualer.
  • Noe feltarbeid med å planlegge og gjennomføre opplæring i garantispørsmål for forhandlere 
  • Ved behov, gi støtte til teamet i tekniske spørsmål og spørsmål som angår kundetjeneste.

Arbeidsplass og omfang:

Arbeidsplassen kommer til å være plassert i Göteborg, en storby nær havet. Göteborg som by tilbyr noe for alle, byliv med restauranter, kultur- og natteliv samt et rikt friluftsliv. Videre finnes det gode forbindelser mellom Göteborg og Oslo, med avganger fra Oslo daglig i form av tog, fly og buss, men også gode forbindelser med motorveien. MSXI tilbyr en heltidsstilling med tiltredelse snarest eller etter avtale. MSXI er behjelpelig med flytting til Sverige. 

Er du den vi søker?

Vi søker deg som har erfaring fra forhandler eller verksted. For å lykkes med stillingen har du erfaring med å jobbe med garantiprosesser. Der er en stor fordel hvis du har kunnskaper om reservedeler og reparasjon. Som person er du en dyktig og engasjert problemløser med stor analytisk evne.
Da stillingen innebærer eksterne kontakter, må du være kommunikativ og serviceinnstilt. Du må kunne beherske norsk svært godt, både skriftlig og muntlig, samt kunne engelsk på et godt nivå. 

Vi tilbyr:

Som medarbeider hos MSXI arbeider du i et miljø der det er høyt under taket. Du har en betydningsfull rolle i en ekspansiv virksomhet der du har muligheten til å utvikle deg både personlig og profesjonelt. Vi har kollektivavtale, tilbyr helsebidrag og personalgoder knyttet til Benify.

Høres denne stillingen riktig ut for deg? Søk allerede i dag! Da alle søknader behandles fortløpende, kan stillingen besettes før siste publiseringsdato.

Søk på stillingen:

CV og søknad sendes:     Søk her!
Frist:                                 20. april 2017

Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson:                 Josefine Regnér
Tittel:                                 Recruitment Specialist
Telefon:                            +46 709 22 76 27

Nissan Nordic Europe Oy bedriver import och marknadsföring av Nissan person- och transportbilar och är verksamt i Finland, Sverige, Norge, Danmark och även i Estland, Lettland och Litauen. Företaget är en del av globala Nissan Group, en av de största biltillverkarna i världen. I Norden, sysselsätter företaget cirka 185 anställda och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.

MSX International er et globalt foretak som tilbyr konsulenttjenester innen kjøretøybransjen og innen forretningsutvikling, men også gjennom outsourcede helhetsløsninger. Vi er stolte over vårt team av eksperter som leverer målbare resultater med høy kvalitet og bidrar til foretakets visjon om å bli «partner of choice» for alle våre kunder og interessenter.