Du kommer gjerne fra bilbransjen, men det viktigste er at du er bilinteressert, har lyst til å selge biler og bidra til økt vekst.  Du har lyktes med salg tidligere, er god til å kommunisere og formidle budskap. Du beskrives som målrettet, sterk relasjonsskaper med et brennende ønske om å lykkes i jobben. Du er en som folk liker å jobbe sammen med og som kunder liker å handle av.

Du har forstått at kombinasjonen struktur og målrettet arbeid, er nøkkelen til suksess og du er fortrolig med bruk av IT og CRM som arbeidsverktøy. 

Hos Birger N. Haug får du en selvstendig bruktbilselgerrolle hvor du aktivt skaper din egen business. Du blir en del av et godt faglig og sosialt miljø – som støtter og hjelper hverandre. Alt ligger til rette for å lykkes. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Bevisste Valg AS v/ Tove M. F. Lie
Telefon: 971 50 255

Norges største Nissan-, Subaru- og Hyundai-forhandler ble etablert i 1947 og har 70 års jubileum i 2017. Det som startet som et verksted på Bislet utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud og Røyken. Fordelt på våre avdelinger er 230 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring.

Våre kjerneverdier har siden 1947, vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alle produkter vi selger, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss, viser interesse, og har toleranse og respekt for andre mennesker både medarbeidere og kunder.

Birger N. Haug har de siste årene hatt god vekst og forventer å omsette for NOK 1,3 mrd. (5 000 biler) i 2017.