Som vår nye Distriktssjef for Troms, Finnmark og øvre del av Nordland skal du ha budsjett- og resultatansvar for området. Arbeidet består i målrettede besøk hos dekkforhandlere, bilverksteder og bilrekvisita butikker, oppfølging av våre kjedemedlemmer innenfor Super Dekk Service, samt oppsøkende salg overfor nye potensielle kunder i distriktet. Vår målsetting er å gjøre våre forhandlere til de beste i sitt område.

Du skal aktivt skape gode relasjoner til våre kunder, formidle god produktkunnskap, og sørge for at NDI blir den foretrukne samarbeidspartneren til enhver tid. 

Kvalifikasjoner:

  • Du er en seniorselger med bred erfaring fra salg, og kan vise til gode resultater
  • Du har bransjeerfaring
  • Du har gode IT-kunnskaper, er strukturert, og effektiv
  • Du er utadvendt, og har en profesjonell fremferd
  • Du er god til å forstå kundens behov og bygge varige relasjoner
  • Du er åpen og ærlig, og har en positiv innstilling til å reise, og er fleksibel i forhold til reisedøgn
  • Du har førerkort klasse B, og disponerer egen bil

Du vil jobbe med sterke merkevarer i et offensivt selskap, sammen med hyggelige kollegaer som besitter mye fagkompetanse. Her får du muligheten til å videreutvikle dine faglige og personlige egenskaper i et område hvor grunnlaget for videre vekst er på plass.

Lønn etter avtale
Alle henvendelser behandles konfidensielt
Kontoradresse Tromsø

Tiltredelse snarest

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: skn@ndi-no.com
Frist: 8. desember 2017
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Sigmund Kjell Knutsen
Tittel: Adm. Direktør
Telefon: 909 91 465
E-post skn@ndi-no.com

NDI Norge AS importerer, markedsfører og distribuerer alt innen dekk, felger, batterier og Eni smøremidler. 

Vi omsetter våre produkter gjennom forhandlere tilknyttet dekk-, bil-, landbruk- og båtbransjen. Vi er et av de største og ledende firmaer i Skandinavia innen vår bransje. Hovedkontoret er i Danmark, med avdelinger i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. Konsernet har ca. 800 medarbeidere og omsetter for over 2,5 milliarder kroner i året. NDI`s produkter i Norge markedsføres gjennom over 3.000 forhandlere, deriblant over 200 forhandlere tilknyttet vår egen kjede Super Dekk Service (se www.ndi.eu og www.superdekk.no).

I Norge er vi i kraftig vekst og hadde en omsetning i forrige regnskapsår på 500 mill. Vi er 70 ansatte fordelt på våre lokale lagre i Oslo, Spydeberg, Noresund, Kristiansand, Karmøy, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø.