Vi søker en forretningsorientert og samlende kjedesjef med tydelig fokus på lønnsom drift og markedsstrategi i sin tilnærming. Du er en sterk relasjonsbygger som har kunnskap om servicemarkedet eller faghandelsdrift. Som person kommuniserer du godt og forutsigbart med både regionssjefer, ansatte og kunder.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Planlegging, utvikling og iverksetting av en effektiv markedsstrategi
  • Styring og kontroll på driften i regionene, herunder lede og motivere regionssjefene
  • Planlegging og overvåkning av salgs-, kostnads- og dekningsbidragsbudsjetter, samt operative budsjetter og investeringer
  • Forhandling med store nøkkelkunder og utvidelse av kundebasen
  • Markedsovervåkning
  • Rapportering

Aktuelle kandidater har høyere utdanning innen økonomi, markedsføring eller ledelse. Du må ha sterke lederegenskaper og minimum 5 års erfaring innen servicerelatert industri/handel. Erfaring inne bilservice vil være en fordel.

Du må være proaktiv, resultatorientert og ha gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig i norsk og engelsk på forretningsnivå. God forståelse og erfaring med å benytte IT som verktøy er et krav.

Dekkmann AS kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode karrieremuligheter for rett person.

Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser til Compass behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest og innen 27. november
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Compass Human Resources
   
Kontaktperson: Øyvind Bakken
Telefon: 907 00 392

Dekkmann AS er Norges ledende faghandelkjede innen dekk, service og øvrige tilbehør. Kjeden består av 39 egeneide avdelinger og 21 franchise avdelinger fra Mandal i sør, til Alta i nord. Hovedkontoret er i Oslo, Alnabru. Vi er ca. 300 ansatte og omsetter for ca. NOK 670 mill. Gjennom våre flinke og motiverte medarbeidere har vi opparbeidet en sterk bedrifts- og servicekultur som setter kunden i fokus. Dekkmann er et heleid datterselskap av Continental Dekk Norge AS, og dermed en del av Continental AG i Tyskland. Med en omsetning på over EUR 40 mrd. er Continental AG i Tyskland en av verdens største leverandører til bilindustrien. Continental AG har over 220.000 ansatte i mer enn 50 land.