Som Logistics Helpdesk medarbeider vil du inngå i vårt nordiske logistikk team på servicemarkedet. Du vil jobbe tett med forhandlerne og gi de den servicen og supporten de trenger slik at ønsket salgsvolum oppnås. Videre vil du være bindeleddet mellom våre forhandlere og vårt lager og gi alle en profesjonell service, samt legge forholdene til rette for at forhandlerne optimaliserer og utvikler sine salgskanaler med utgangspunkt i Nissan Nordics høye standarder. I tillegg vil du medvirke til at salgskorpset ute hos forhandlerne oppnår best mulige service ovenfor sine kunder.

Du vil også bistå med opplæring i logistikk prosessen og kompetanseutvikling mot våre forhandlere, samt håndtere alle former for forespørsler som kommer. Det vil også være en del oppgaver som koordineres på tvers av vår nordiske organisasjon.

Stillingen rapporterer til vår Logistics Manager som sitter i Finland.

Vi søker deg som har bred erfaring fra logistikkbransjen og gjerne fra bilbransjen servicemarked. Kjennskap til samspillet mellom forhandler og importør er en stor fordel. Relevant høyere utdanning foretrekkes. Andre vil beskrive deg som en forretningsorientert person med lidenskap for god service og tilrettelegging. Du er komfortabel med å hådtere store kundenettverk, og du jobber kvalitetsbevisst under press. Du motiveres av å oppnå resultater sammen med forhandlerne. Gode norsk- og engelskkunnskaper er en forutsetning.

Vi tilbyr en spennende og unik jobbmulighet i et internasjonalt, profesjonelt og hyggelig miljø, med konkurransedyktige betingelser.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Nissan Nordic.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Mercuri Urval v/ Petter Haakonsen
Telefon: 975 59 019

Nissan er en av verdens største bilprodusenter. Nissan Nordic Europe er ansvarlig for import av Nissan biler og markedsføring av merkevaren Nissan i Norden og Baltikum, og har hovedkontor i Finland. Totalt jobber det ca. 185 ansatte i den nordiske organisasjonen, hvorav 24 i Norge. Nissan Nordic Europe søker en energisk og dyktig medarbeider som vil bidra med førsteklasses service til Nissan-forhandlere i Norge. Vi holder til i trivelige lokaler i Asker.

For mer informasjon om selskapet se www.nissan.no.