Vil du jobbe med en av verdens største merkevarer, i en bransje i utvikling hvor fremtidens måter å flytte seg på, er et av de store spørsmålene?

Bil er vår hverdag. Bil er vår lidenskap og bil er utrolig spennende. Bilbransjen er også i en voldsom utvikling. Elektrifisering, hybride drivlinjer, hydrogen, autonome kjøretøy. Dette er ord som preger nyhetsbildet omtrent hver eneste dag. Dette er også uttrykkene vi jobber med til daglig, og som krever at vi er fremsynte. Synes du dette høres spennende ut?

Vi satser på fremtiden. Vi mobiliserer for fremtiden. Vil du være med på reisen?

Vår nåværende daglige leder har gått over til en ny rolle i konsernet og vi søker ny derfor daglig leder.

Vår nye medarbeider vil, foruten den daglige ledelse, delta aktivt i salgsledelsen av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder.

Vi søker en resultatorientert og operativ person med ledererfaring og evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder.

Du bør være samarbeidsorientert og inkluderende. Vi ønsker en «teambuilder» med handlekraft og stor arbeidskapasitet. Høyere utdannelse samt salgserfaring innen bil, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig. I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 4. april 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Svein Arild Johnsgård
Tittel: Visekonsernsjef
Telefon: 917 02 550

Sulland Jessheim forhandler Ford i et nybygd bilhus i Bilbyen på Jessheim. Selskapet har 22 ansatte og vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 175 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i portefølje vår. Vi har nå 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Konsernet har i dag over 900 medarbeidere og vil i 2018 selge over 16 000 biler.