Om rollen

Som Salgs- og Markedssjef for dekkløsninger til lastebil- og bussmarkedet, vil du ha ansvaret for å videreutvikle vår sterke posisjon som en preferert partner for våre kunder i Norge. Rollen inngår ledergruppen i Norge, og du vil få personalansvar for 6 personer innen salg og markedsføring.
 
Du vil samarbeide tett med tilsvarende roller i den nordiske organisasjonen, men også i andre land, og rapporterer funksjonelt til europeisk leder for divisjonen og på daglig basis til administrerende direktør i Norge.
 
Ditt ansvarsområde

 • Salgs- og markedsansvar for det norske markedet – innen buss og last
 • Markedsstrategi og -aktiviteter i tråd med selskapets overordnede strategiske retningslinjer, og med utgangspunkt i markedet, kunder og salgskanaler
 • Ledelse og utvikling av eget team
 • Utvikle og implementere lokalt priskonsept for ulike kanaler og kunder
 • Budsjettering og forecasting med P&L ansvar for Norge og rapportering til konsern
 • Aktivere sentralt utviklede initiativer og konsepter i Norge
 • Være delaktig i salg gjennom identifisering og realisering av nye kunder, samt relasjonsbygging og videreutvikling av eksisterende kunder

 
Om deg og din bakgrunn
Du er en målrettet, engasjert, analytisk og utviklingsorientert person, som evner å jobbe både strategisk og operasjonelt. Du trives med å skape resultater sammen med- og gjennom andre, bygger lett relasjoner og opptrer med integritet.

Våre Corporate Values står sterkt, og vi ønsker at du kan identifisere deg med disse:
Freedom to Act
Passion to Win
For One Another
Trust

 
Vi ser våre verdier som en suksessfaktor.
 
Av formell bakgrunn kan nevnes:

 • Erfaring fra å jobbe i en større organisasjon, og gjerne i matrise/internasjonalt
 • Utpreget god forretningsforståelse
 • Ledererfaring, med gode resultater fra utvikling av team og mennesker
 • Erfaring fra B2B salg av profesjonelle kvalitetsløsninger – gjerne både forhandler- og direktesalg
 • Innsikt i lastebil- og bussmarkedet er en fordel
 • Relevant høyere utdannelse innen økonomi og/eller tekniske fag (erfaring kan kompensere for dette)
 • Erfaring med engelsk som arbeidsspråk.

 
Om oss og hva vi kan tilby
Du vil få en nøkkelposisjon i Continental Dekk Norge AS, med innflytelse på selskapets videre utvikling. Du blir en del av en profesjonell organisasjon med sterke merkevarer, solid produktportefølje, og ikke minst faglig dyktige kolleger med stort engasjement og drive for å skape resultater sammen.
 
Om du har behov for nærmere informasjon for å avklare din interesse og relevans for rollen, så ikke nøl med å ta kontakt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Jannicke Martinsen i Orion Search
Telefon: 419 01 490
E-post jannicke@orion.no

Continental Dekk Norge AS er en del av det globale konsernet Continental AG, med over 220.000 medarbeidere på verdensbasis og en omsetning på drøye 40,5 milliarder Euro. I Norden har Continental totalt ca. 800 medarbeidere fordelt på 10 selskaper innen forretningsområdene Tires, ContiTech og Automotive. Continental Dekk Norge inngår i den nordiske dekkvirksomheten (Tires). Den norske delen med Continental Dekk Norge AS og Dekkmann AS er vår største virksomhet i Norden med 375 medarbeider og ca. 1.5 milliarder NOK i samlet omsetning. Vi arbeider med kjente merkevarer som blant andre Continental, Gislaved og General Tire. Hovedkontoret er lokalisert i moderne lokaler i Oslo. Les mer på www.continental.no