Ansvars- og arbeidsoppgaver
Du vil få ansvar for selskapets logistikk av biler. Du skal sørge for effektive prosesser i alle ledd, fra fabrikk via forhandler til kunde. Du vil også få ansvar for å definere transportbehov i Norge, oppfølging av transport- og forsikringsavtaler samt forhandle med samarbeidspartnere. I tillegg innebærer jobben å være en motiverende leder for 4 kompetente og engasjerte medarbeidere. Stillingen innebærer deltakelse i selskapets ledergruppe og rapporterer til adm. direktør. 

Bakgrunn og erfaring
Vi søker en forretningsorientert leder som har høyere utdannelse innen logistikk samt relevant erfaring fra fagområdet. Relevant erfaring kan, til en viss grad, kompensere for formell utdannelse. Stillingen innebærer utstrakt dialog og kontakt både med samarbeidspartnere og forhandlere. Gode relasjonsbyggende egenskaper er derfor viktig i denne stillingen. Erfaring fra bilbransjen vil være en fordel. Kandidaten må ha god formuleringsevne og språkkunnskaper i norsk og engelsk.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en stilling med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt miljø, med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Kontakt
For spørsmål eller en uforpliktende prat, kontakt Per Bjerk hos Hartmark Executive Search. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 4. juni 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Per Bjerk
Telefon: 481 55 446
E-post per.bjerk@hartmark.no

Motor Gruppen AS består i dag av importselskaper for bilmerkene Mitsubishi, Renault og Dacia. I tillegg driver konsernet bilforhandler kjedene Motor Forum og Thrane Steen, som består av 18 bilforhandlere med sentral beliggenhet i byer sør for Trondheim. Motor Gruppen har ca. 500 ansatte og forventer en omsetning på 4 milliarder kroner inneværende år.

MMC Norge AS har vært importør av bilmerket Mitsubishi siden 1975 og vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt plassert på Risløkka i Oslo. MMC Norge AS er et heleid datterselskap av Motor Gruppen AS.