Santander har klare ambisjoner
om å fortsette å vokse i et spennende marked. Vi har en betydelig portefølje gjennom våre partnere på bil, fritid og salgsfinansiering. Vi drives av å bygge vinnerlag både hos våre samarbeidspartnere og i Santander. Vi ser etter deg som er en god relasjonsbygger og evner å skape solide resultater sammen med andre.

Ansvarsområde:

  • Foredle en etablert portefølje av bil- og fritidsforhandlere på en tillitsvekkende og drivende måte, i tillegg til å utvikle nye samarbeid
  • Skape merverdi for Santander sine partner ved å gjennomføre salg- og markedsaktiviteter
  • Utvikle partnerne ved god opplæring, coaching og faglig oppdateringer
  • Bidra til å spille andre gode og sette samarbeidspartnere i sentrum

Key Account Manager rapporterer til regiondirektør og inngår i et regionalt salgsteam. Stillingen vil ha ansvar for Bergen.

Aktuelle kandidater har relevant høyere utdanning, bedriftsøkonomisk forståelse, solid erfaring innenfor salg og kan vise til gode resultater. Det vil bli lagt vekt på en tillitsvekkende fremferd, evne til å mobilisere positiv energi og en systematisk arbeidsmetodikk.

For spørsmål om stillingen, kontakt vår rådgiver i Enablers.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: blomlie@enablers.no
Frist: 13. juli 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Enablers v/ Line Blomlie 
Telefon: 901 49 879

Santander Consumer Bank AS er eiet av Santander Consumer Finance, som inngår i Banco Santander, en av verdens 10 største finansinstitusjoner. Santander Consumer Finance er blant de ledende i Europa innen bil- og forbruksfinansiering. Selskapet er representert i 14 land i Europa. Norden er definert som et satsningsområde. 

Santander Consumer Bank AS driver virksomhet innen bilfinansiering, kredittkort og forbrukslån. Selskapet er ledende i Norge innen bilfinansiering og blant det ledende på salgsfinansiering. 

Santander Consumer Bank AS har som mål å være et av de ledende selskaper i Norden. Selskapet har 1100 ansatte i Norge, Sverige, Finland og Danmark og en forvaltningskapital på NOK 130mrd.

We help people & businesses prosper through simple, personal & fair banking products & services.