Ansvars- og arbeidsoppgaver

I tett samarbeid med våre 63 forhandlere være tilrettelegger og støttespiller med mål om å optimalisere salget av våre bilmodeller. Dette innebærer å være aktiv bidragsyter i arbeidet med å sikre at hver forhandler når sine salgsmål. Aktuelle arbeidsoppgaver vil være å vurdere forhandlernes lokale markedspotensial, konkretisere mål, aktivitets og salgsfremmende tiltak. Dessuten være diskusjonspartner og støtte i deres daglige salgsarbeid. Sikre at hver enkelt forhandler har riktige bilmodeller i utstilling, tilgjengelige demobiler og optimalt lager. Sentralt står også kompetanseutvikling av forhandlernes selgere og selgerledere. Det vil også legges vekt på gode egenskaper til teamarbeid og bidra positivt til kunnskapsdeling.

Bakgrunn og erfaring
Vi søker en forretningsorientert person som kan vise til gode resultater fra bilbransjen og da spesielt fra salg. Vi ønsker i tillegg at du har relevant utdannelse på høyskolenivå eller universitet. Relevant praktisk erfaring i riktig bransje kan kompensere for formell utdannelse. 

Gode relasjonsbyggende egenskaper -og i tillegg trives med høyt tempo i hverdagen. Det må påregnes reisevirksomhet.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en stilling med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt miljø, med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Kontakt
For spørsmål eller en uforpliktende prat, kontakt Per Bjerk hos Hartmark Executive Search.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 5. august 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Per Bjerk
Tittel: Partner/rådgiver
Telefon: 481 55 446
E-post per.bjerk@hartmark.no

Motor Gruppen AS består i dag av importselskaper for bilmerkene Mitsubishi, Renault og Dacia. I tillegg driver konsernet bilforhandler kjedene Motor Forum og Thrane Steen, som består av 18 bilforhandlere med sentral beliggenhet i byer sør for Trondheim. Motor Gruppen har ca. 500 ansatte og forventer en omsetning på 4 milliarder kroner inneværende år.

MMC Norge AS har vært importør av bilmerket Mitsubishi siden 1975 og vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt plassert på Risløkka i Oslo. MMC Norge AS er et heleid datterselskap av Motor Gruppen AS.