En vesentlig oppgave i denne rollen blir å være en aktiv og konstruktiv sparringspartner for våre dyktige forhandlere. Stillingen rapporterer til daglig leder for Norge og Danmark. Arbeidssted er i Drammen, og det vil i perioder være reising med og uten overnatting. 

Med kompetanse, tyngde og integritet, vil du være med å utvikle og motivere forhandlerapparatet for å oppnå konsernets forventninger under gitte rammebetingelser. I denne rollen vil du også delta aktivt i salgs- og volumplanlegging, samt produkt- og kampanjeplanlegging. 

Ønsket kompetanse/erfaring
Vi ser for oss at du har noen års erfaring fra liknende rolle, gjerne erfaring fra bilbransjen og utdanning på minimum bachelor nivå innen økonomi, administrasjon og/eller teknisk utdanning. Personlighet og relevant erfaring kombinert med solide resultater, kan kompensere for utdanning. Du har forhandlingsevne og forretningsforståelse, og har gjerne kjennskap til og/eller lyst til å lære om digitale medier og PR/markedskommunikasjon.

Du er teamspiller med gjennomslagskraft, har energi, entusiasme og sterkt personlig eierskap innenfor ditt ansvarsområde. Du våger å fremføre klare forventninger til dine medspillere og trives i hektisk miljø med korte tidsfrister. Du kommuniserer på norsk og engelsk og forstår dansk og svensk.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: gilbert@losology.no
Frist: 17. august 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Kjell E. Gilbert
Tittel: Rådgiver
Telefon: 901 18 859

Honda Motor Europe Ltd (Norge) har ansvar for import, markedsføring, distribusjon og teknisk oppfølging av nye Honda biler i Norge. Honda har et landsdekkende nett av forhandlere og serviceforhandlere, som ivaretar salg og service overfor kunder. Vi er i dag 7 ansatte og holder til i moderne lokaler i Drammen. Honda kommer med flere spennende nyheter de nærmeste årene og har klare mål om solid vekst.