Har du lyst til å være med på en spennende reise og skrive bilhistorie med noen av verdens sterkeste bilmerker?

Vi står ovenfor en veldig interessant tid der vi ikke bare skal øke salgsvolum, men vi har også nylig lansert vår første helelektriske modell, og søker nå en Sales Manager som har egenskapene til å styrke vårt salgsteam og våre resultater.

Har du har erfaring fra bilimport, eller strategisk og taktisk salg fra en større forhandler eller forhandlergruppe, så er det kanskje nettopp deg vi ser etter.

Rollen i korthet
Med store volumøkninger under de kommende årene søker vi nå etter en Sales Manager som har fokus på å skape volum, optimalisere dagens salgskanaler (privatleasing, fleet osv.) samt utvikle dagens og kommende forhandlere.

Du kommer til å være med på å utarbeide salgsmål hos våre forhandlere, utarbeide kampanjer, samt lanseringsplaner for nye modeller sammen med marketingavdelingen.

Budsjettering, forecast og resultatoppfølging inngår selvfølgelig under ditt ansvar. For å nå våre salgsmål er det helt avgjørende at du kan lede og motivere vårt salgteam.

Du vil rapportere til Sales Director i Norge.

Hvem er du?
Vi søker deg med en salgsfokusert bakgrunn fra bilimportør eller en større forhandler/forhandlergruppe. Du har dokumentert ledererfarenhet og trives med å motivere og inspirere andre til å oppnå resultater.

Som person er du handlingskraftig, ambisiøs og tar initiativ. Du er trygg på deg selv og veldig resultatfokusert. Du trives i et dynamisk og energisk miljø som byr på spennende utfordringer.

Vi ser etter noen med høyere utdannelse innen salg eller økonomi, og til fordel har en god forståelse for bilbransjen. Du har evnen til å jobbe strukturert med både budsjettering og analysearbeid.

Du snakker og skriver både norsk og engelsk flytende, og det er en fordel at du forstår svensk og dansk.

Jobben vil innebære reiseaktivitet til forhandler og samarbeidspartnere.

Du blir en del av et sterkt norsk team, som holder til på Lysaker. Som en del av en skandinavisk organisasjon vil du ha god kontakt med teamene i Sverige og Danmark.   
 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 19. august 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: John Helmersen
Tittel: Sales Director
Telefon: 99 33 01 01
   

British Car Import er importør for Jaguar og Land Rover i Skandinavia. Jaguar og Land Rover gjennomgår en stor forandring der vi satser stort på å utvikle vårt forhandlernettverk og salgsvolum. Det norske kontoret holder til i Lysaker og består i dag av et fantastisk team. Som medarbeider i BC Norway blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. 


Nic. Christiansen Gruppen A/S ble etablert i 1967 og er i dag en ledende aktør i den skandinaviske bilbransjen. Konsernet består av en rekke selskaper som primært er engasjert i import og salg av biler, reservedeler og tilbehør, samt finansiering og leasing av biler. Selskapene som er en del av Nic. Christiansen Gruppen består av ca. 730 medarbeidere som skaper en årlig omsetning på ca. 6,4 milliarder DKK. Les mer på www.nc.dk