Vi i Danske Bank søker en ambisiøs salgs– og utviklingssjef innen bilfinans. Er dette deg?

Danske Bank, den 3. største banken i Norge og med høyest vekst av de store, øker nå innsatsen i ett av våre strategisk viktige forretningsområder – bilfinansiering. Vi utvikler i dag en storsatsing mot bilforhandlerkanalen, med blant annet den mest innovative og kunderettede salgsløsningen innen bilfinansiering i Norge. Vi søker nå en innovativ og ambisiøs salgs- og utviklingssjef, som kan være med å utvikle denne reisen. Danske Bank har store vekstambisjoner i Norge, og vil levere bilbransjens beste finansieringsprodukter og tjenester til våre kunder.

Som Danske Finans’ salgs- og utviklingssjef vil du delta i, og drive forretningsutviklingsprosjekter, initiere forbedringsforslag, herunder kravspesifikasjon av utviklingsoppgaver. En sentral del av jobben vil være å utvikle og gjennomføre digitale løsninger innen vårt produktspekter, og implementere dette hos våre kunder. Du vil blant annet jobbe tett på utviklingen og salg av vårt konsept «NorthStar» - som blir vår spydspiss inn i det norske markedet.

For å kunne lykkes i rollen har du høyere relevant utdanning på masternivå, samt høy kunnskap om bilbransjen, og erfaring med bilfinansiering. Din kompetanse og gjennomføringskraft er viktig, samt at din interesse og forståelse for digitale løsninger og prosesser er nøkkelen til suksess. Du har erfaring fra produktledelse og produktutvikling, samt god kommersiell og teknologisk forståelse. Som kollega er du er handlekraftig og ambisiøs i forhold til effektiv gjennomføring av både planlagte og ad hoc-oppgaver. Du må være i stand til å kommunisere godt og samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer og kulturer, og setter pris på verdien av å se og akseptere utfordringer fra ulike synsvinkler.

Som person er du er selvstendig, har gode formidlingsevner og en naturlig gjennomslagskraft. Du brenner for å være en del av et ambisiøst og suksessfullt team som er genuint opptatt av å bidra til «den optimale kundereisen».  Du er imøtekommende, tillitsvekkende og god til å skape kontakt, engasjement og gode relasjoner.

Stillingen fordrer også svært gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr
Spennende utfordringer i et positivt og aktivt arbeidsmiljø, som preges av muligheter og høyt tempo i våre kontorer på Aker Brygge. Vi har dyktige kollegaer som spiller hverandre gode og du får en selvstendig rolle med ansvar og allsidige oppgaver. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, høy grad av fleksibilitet samt konkurransedyktige betingelser. Det må påberegnes en del reisevirksomhet i Norden.
 
Interessert?
Du er velkommen til å ta kontakt med Head of Car Finance, Ketil Pedersen på telefon 955 55 195, for ytterligere spørsmål om stillingen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 16. september 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ketil Pedersen
Tittel: Head of Car Finance
Telefon: 955 55 195

Danske Bank er en nordisk bank med sterke regionale røtter. Konsernet har hovedkontor i København. Vi er en utfordrer i Norge, og er i dag Norges tredje største bank. Vi betjener kunder i personmarkedet og bedriftsmarkedet i tillegg til store institusjonelle kunder fra 20 lokale bankkontor og fire regionale finanssentre.