Dette er stillingen for deg  som er opptatt av bil og miljø, og drømmer om en karriere innen salg i et stort internasjonalt selskap.

I Arval får du blant annet ansvaret for:

  • Kartlegge salgsmuligheter hos mellomstore og store norske bedrifter
  • Skape relasjoner med og booke kundemøter med sentrale beslutningstakere. Stillingen jobber tett i team med salgsansvarlig for å skape og utvikle mellomstore og store kunder
  • Besvare innkommende nasjonale og internasjonale salgshenvendelser
  • Besvare anbud- og tilbudsforespørsler 
  • Rådgivning til kunder

I Arval skal du vokse, også internasjonalt om ønskelig. Ansatte skal ha karrieremessig og personlig utvikling. Alle ansatte deltar blant annet på minimum 12 dager med kurs og videreutdanning, pr. år, i tillegg til vanlig opplæring. Opplæring vil foregå i Oslo og Amsterdam. Arbeidssted er Nydalen i Oslo, ved BI. Miljøet er profesjonelt og hyggelig.

Rett kandidat har fullført bachelorgrad innen økonomi, administrasjon, salg eller markedsføring. Erfaring fra kundeservice eller salg er et pluss. Du er kontaktskapende og trygg i dialog med beslutningstakere, både på norsk og engelsk. Interesse for bil, miljø og bruk av ny teknologi er viktig. Du er analytisk og ønsker en karriere der du jobber som del av et team som jobber med strategiske og store salgsprosesser.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest og senest 28. september
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Mercuri Urval v/ Thomas Holme
Telefon: 975 59 027 
   
Kontakt: Mercuri Urval v/ Ole Simensen
Telefon: 975 59 087

Arval er Europas ledende fullservice leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet. Vi leverer totale bilflåteløsninger hvor målet er kostnadseffektivt, problemfritt og lykkelig bilhold. Selskapet har en klar miljøprofil og arbeider for en grønnere bilflåte.

Arval er del av BNP Paribas Gruppen, har kontorer i 29 land, 7000 ansatte håndterer over 1,2 million biler. Vi åpnet vårt norske kontor januar 2018. Vi er nå ti ansatte og vi vokser raskt. Vi ønsker å styrke vårt salgsteam ytterligere og søker en person som ønsker å utvikle karrieren innen salg B2B hos en av Europas ledende leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet.