Som Business Manager får du en sentral rolle i selskapet. Sammen med Commercial Director og salgsteamet skal du jobbe med strategisk salg til store og mellomstore nasjonale og internasjonale kunder. I denne rollen skal du bruke tiden din sammen med kunden. Alle møter bookes derfor for deg av en dedikert Acquisition Manager. Det er viktig å trives med langsiktige salgsprosesser og å kunne besvare anbudsforespørsler. Stillingen rapporterer til Commercial Director.

Business manager bedriver løsningssalg av komplette leasingløsninger av bilflåter. Dette innebærer arbeid med alle typer bilmerker og muligheten til å skreddersy løsninger for kunden. For å lykkes er det viktig at du kan skape resultater innen løsningssalg til mellomstore og store kunder. Du vil være støttet av et team som sørger for at du får tid til å gjøre det du kan best, nemlig å være i dialog med potensielle og eksisterende kunder på et overordnet plan.

Den rette kandidaten blir beskrevet som strategisk, forretningsorientert, ambisiøs og en dyktig relasjonsbygger. Du trives i salgsmøter og kan overbevise beslutningstakere på høyt nivå. Erfaring med komplekse avtaler og større prisforhandlinger med sentrale beslutningstakere vil gi deg et solid fortrinn for å lykkes i stillingen!

Arval tilbyr gode lønnsbetingelser, individuell bonus og firmabil. Du vil få solid opplæring, både i Norge, Skandinavia og ved selskapets hovedkontor i Nederland for å bli godt kjent med selskap, arbeidsmetoder og strategi for Norge. Det er store muligheter til å vokse i selskapet, også utenfor landets grenser, hvis ønskelig.

Vil du være med på eventyret, eller har  spørsmål om stillingen, ta kontakt.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest og senest 1. oktober
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Mercuri Urval v/ Thomas Holme
Telefon: 975 59 027 
   
Kontakt: Mercuri Urval v/ Ole Simensen
Telefon: 975 59 087

Arval er Europas ledende fullservice leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet. Vi leverer totale bilflåteløsninger hvor målet er kostnadseffektivt, problemfritt og lykkelig bilhold. Selskapet har en klar miljøprofil og arbeider for en grønnere bilflåte.

Arval er del av BNP Paribas Gruppen, har kontorer i 29 land, 7000 ansatte håndterer over 1,2 million biler. Vi åpnet vårt norske kontor januar 2018. Vi er nå ti ansatte og vi vokser raskt. Vi ønsker å styrke vårt salgsteam ytterligere og søker en person som ønsker å utvikle karrieren innen salg B2B hos en av Europas ledende leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet.