Nå søker vi en erfaren prosjektkoordinator til vår partner Nissan Nordic Europe i Norge for arbeid med logistikk av kjøretøy mellom importør, fabrikk og forhandler. Jobben består i å følge opp- og analysere avvik fra planlagt prosess, gjennomføre tiltak dersom et kjøretøy blir forsinket, holde alle involverte parter oppdatert om prosessen videre, og sørge for at kunden har full mobilitet i mellomtiden. 

Nissan Nordic Europe er en bedrift som importerer og markedsfører Nissan person- og varebiler i Norden. Bedriften er en del av det globale Nissan-konsernet, en av verdens største bilprodusenter.  I Norden har bedriften ca 185 ansatte med hovedkontor i Esbo, Finland. 

Som medarbeider i teamet hos Nissan Nordic Europe i Norge, fungerer du som et bindeledd mellom fabrikk, importør og forhandler. Arbeidet foregår via mail, og telefon, både med kontakter i Nissan og eksternt.  

Du vil jobbe i et engasjert team sammen med dyktige og rutinerte medarbeidere som støtter og hjelper hverandre. 

Stillingen medfører følgende arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide estimert leveringsplan for kundens bil. 
  • Vurdere hva slags støtte til mobilitet som skal tilbys kunden i hvert enkelt tilfelle.
  • Daglig rapportering om status om alle biler i prosessen.
  • Følge opp og korrigere avvik fra planen. 
  • Avstemme med berørte forhandlere ukentlig.  
  • Rapport til ledelsen hver uke.  
  • Oppfølging av låne/leiebiler ukentlig.
  • Håndtering av kundebrev (sammen med forhandler).  
  • Koordinere håndtering av klager fra kunden. 

Er du den vi søker?
Stillingen passer for deg som har god kjennskap til bilbransjen, grunnleggende tekniske kunnskaper om bil og erfaring med å administrere og koordinere arbeidsoppgaver.  Som person er du svært nøyaktig, organisert, serviceinnstilt, er god til å kommunisere og kan tilpasse kommunikasjonen til personer du samarbeider med. Det er en fordel om du har erfaring fra kundeservice.  Du må også ha gode IT-kunnskaper, særlig i Excel. Du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig. 

Arbeidssted og omfang: 
Du vil være ansatt i MSXI, men stillingen vil være hos Nissan Nordic Europe i Asker utenfor Oslo.  Stillingen er heltid ansettelsesdato skjer etter nærmere avtale.   

Vi tilbyr:
Som medarbeider hos MSXI har du en viktig rolle som konsulent i en ekspansivt bedrift med mange utviklingsmuligheter. 

Er dette noe for deg? Søk i dag! Alle søknader blir behandlet løpende, og derfor kan stillingen bli besatt før søknadsfristen utløper.

Gå gjerne inn på www.msxi for mer informasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 4. november 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Jessica Petersson
Tittel: Recruitment Specialist
Telefon: +46 031 337 88 44
E-post jpetersson@msxi-euro.com

MSX International er et globalt konsulentselskap som tilbyr tjenester innen bilbransjen gjennom bedriftsutvikling, men også outsourcing av totalløsninger. Vi er stolte over at vårt team med eksperter leverer målbare resultater av høy kvalitet, og bidrar til bedriftens visjon om å bli “partner of choice” for alle kundene og samarbeidspartnerne våre.