Fra 1/1-2019 vil RST ApS som er utvikler av verkstedssystemet Helios, selv ta over som forhandler i Norge. RST ApS har som intensjon å selge, supportere og videreutvikle Helios programmet i det skandinaviske markedet i egen regi, og søker i den forbindelse medarbeidere på flere områder og markeder.

Som salgsmedarbeider ønsker vi deg som har forståelse på hva som påvirker verkstedene sin inntjening. Du må trives i salgsmøter og kunne overbevise beslutningstakere. Det vil også måtte påberegnes en del reising i forbindelse med kundebesøk.

Som supportmedarbeider ønsker vi deg som gir kunden en god supportoppfølgning og rådgivende i bruk av deres IT system som de har fra oss. Supportmedarbeider vil også bistå salg med igangkjøring av IT system til kunder.

Vi tilbyr gode betingelser på lønn og pensjoner til rette medarbeider, firmabilordning, pensjon og forsikringsordninger. Du vil få grundig opplæring i Norge og ved selskapets hovedkontor i København. Det vil være tett samarbeid med selskapets hovedkontor med samlinger og kurs.

Tilbakemelding og søknader behandles fortløpende, så send oss i første omgang en kortfattet søknad med CV på mail til info@rst.dk, så kontakter vi deg.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingene:  
CV og søknad sendes: info@rst.dk
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Helios har eksistert i mer enn 25 år og er det frie verksteds foretrukne IT-løsning til bilbransjen.

Helios er utviklet av RST ApS og benyttes av ca. 500 personbil-, storbil-, MC- og båtverksteder i Norge.

Helios anvendes av mer enn 1300 verksteder i Skandinavia og er i sterk vekst.

Se mer om våre produkter på www.heliosauto.biz