Volvo Gruppen
startet sin produksjon av lastebiler allerede i 1920-årene, og er i dag en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, og er i Norge representert med merkevarene Volvo Trucks og Renault Trucks.

Volvo Gruppen tilbyr moderne, pålitelige og bærekraftige transportløsninger for kunder over hele verden. Sikkerhet, kvalitet og omtanke for miljøet er Volvos tre kjerneverdier, og disse har stått sentralt i alt vi gjør og utvikler siden starten i 1927.

Volvo Gruppen er opptatt av å skape lønnsomhet og suksess hos våre kunder, og vi har som ambisjon å være den ledende aktøren i et krevende og spennende marked

Volvo Norge søker KAM SERVICEMARKED til nyopprettet stilling.

Vi søker etter en person som trives med et høyt aktivitetsnivå og liker å ha mange baller i luften. Du må ha utpreget gode relasjonsskapende evner og være proaktiv.  Du må være lagspiller - servicemarkedet er et team som lykkes sammen. Samtidig jobbe selvstendig og ha et driv for å nå de fastsatte målene.

Rollen vil være en del av servicemarkedet i Volvo Norge.

Arbeidsoppgaver:

 • Du vil jobbe tett på forhandlernettverket og sikre at forhandlerne når sine mål
 • Gjennomføre forhandler- og kundebesøk – noe reisevirksomhet må påregnes
 • Følge opp servicemarkedsaktiviteter på bakgrunn av sentrale og lokale aktivitetsplaner
 • Definere mål for salgsvolum (servicekontrakter og reservedeler) samt kundetilfredshet 
 • Analysere Potensial, salgsutvikling, trender og resultater
 • Implementere salgsverktøy 
 • Være servicemarkedets kontaktperson mot flåtesalg herunder anbud og kundebesøk

Kvalifikasjoner:

 • Salgserfaring
 • Det er en fordel med gode excel kunnskaper
 • Drivende og resultatorientert

Personlige egenskaper:

 • Kommersiell legning, evne til nytenkning og nyskapning, samt ekte engasjement for kundene
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Uredd og selvgående med høy grad av selvdisiplin og gjennomføringsevne
 • Liker å gjøre andre gode og bygge nettverk

Siden dette er en nyopprettet stilling vil man ha muligheten til å påvirke og utvikle egen rolle hos en av Nordens største og mest innovative selskaper. Volvo Norge tilbyr gode forsikrings- og pensjonsløsninger og konkurransedyktige betingelser for øvrig.

Søknad og CV sendes via linken i annonsen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20. november 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Thomas Bakken
Tittel: Commercial Service Market Manager
Telefon: +47 977 14 011
   
Kontakt: Monica Simmons
Tittel: HR Business Partner

Vi gjør oppmerksom på at Volvo behandler dine personalopplysninger i henhold til GDPR. For mere informasjon kan du besøke vår hjemmeside: https://www.volvotrucks.no/no-no/misc/personvern-rekruttering.html

AB Volvo ble etablert i 1927 og er i dag en global og ledende leverandør av tunge lastebiler og bærekraftige og fremtidsrettede transportløsninger, busser, anleggsmaskiner og diesel aggregater. Vi er representert på mer enn 190 markeder. Våre verdier er Kunde suksess, Tillit, Lidenskap, Endring og Prestasjon, og vi er levende opptatt av å skape lønnsomhet og suksess for våre kunder i alt vi gjør.

Volvo Norge AS er en del av AB Volvo sin europeiske organisasjon. Vi er forhandler av Volvo og Renault lastebiler og serviceprodukter til tunge kjøretøy i Norge. Volvo Norge AS er et heleid selskap i AB Volvo konsernet, og har i tillegg til sitt eget forhandlernett ansvaret for å støtte de øvrige private forhandlerne i Norge. Selskapet har 350 ansatte i Norge. 

Volvo Norge sitt totale forhandlernett har 42 servicepunkter for Volvo lastebil og 26 for Renault lastebil fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en av de ledende aktørene på lastebilsmarkedet i Norge, og sikrer at vi kan tilby våre kunder konkurransedyktige tjenester og support. Salget er i dag organisert gjennom 5 regioner, hvorav Volvo Truck Center er heleid av Volvo Norge AS.