Fremtiden starter NÅ!

Ønsker du å jobbe med et av verdens største merkevarer i en bransje i rivende utvikling? Med våre merker BMW, BMWi og MINI vil du bli med på reisen i en periode hvor måten folk flytter seg på vil endre seg drastisk. Bilbransjen er i rivende utvikling og vi vil gjerne dele en svært spennende framtid med deg! Synes du dette høres interessant ut? Les videre! 

Vi ønsker at du:

  • Har fagbrev og relevant praksis
  • Er ansvarsbevisst og ærlig
  • Er selvstendig, fleksibel og tar utfordringer med et smil
  • Forstår verdien av god kundebehandling og serviceinnstilling
  • Er interessert i og har vilje til å videreutvikle deg i faget
  • Er resultatorientert og har gode samarbeidsevner
  • Kan vise til gode resultater
  • Har godt humør og ”stå på” vilje
  • Er positiv til og nysgjerrig på endringene som skjer i bransjen og faget

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et fantastisk arbeidsmiljø med kollegaer som er engasjerte og opptatt av å prestere bra sammen! Gjennom å ta initiativ selv til økt trivsel, blir vi et bra team som jobber offensivt og fremtidsrettet. Vi tilbyr deg produktrelatert etterutdanning i samarbeid med BMW Norge og konkurransedyktige lønnsbetingelser med gode bonusordninger. Du vil jobbe i et fremtidsrettet bilmiljø med flotte produkter og en av de største og beste merkevarene innen bil.

Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen. Vi har gode tilbud for de ansatte med bl.a. rabattavtaler på verksted, gode betingelser ved bilkjøp, forsikringsordninger samt sosiale tiltak. I tillegg er vi opptatt av nærmiljøet og deler hvert år ut midler til lokale lag og foreninger fra Sulland Fondet. Hos oss får du mulighet til å være med å påvirke hvem som skal få støtte i ditt nærmiljø.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 7. desember 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Kjell Inge Røed
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 915 10 909
   
Kontakt: Thor Granheim
Tittel: Daglig leder
Telefon: 900 27 377

Sulland Hamar BMW er en del av Sulland Gruppen som er Norges største privateide bilkonsern. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 175 forskjellige bilmodeller fra 12 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord og over 950 medarbeidere vil i 2018 selge over 17 000 biler. Konsernet er opptatt av at alle forhandlere fra Østfold til Troms tar miljøansvar og i 2018 startet Sulland Gruppen prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. En egen miljøansvarlig i konsernet følger opp alle selskapene i forbindelse med rapportering, revisjoner, opplæring og dokumentasjon.