Vi søker etter dyktige mekanikere til vårt verksted som i løpet av kort tid også skal ivareta KIA og Peugeot i tillegg til Mercedes-Benz person- og varebiler og smart. Det er behov for mekanikere til Mercedes-Benz, KIA og Peugeot.  

Avdelingen har 16 mekanikere, 2 diagnoseteknikere, 2 lærlinger, 5 kundeansvarlige og 1 garantiansvarlig, samt en klargjøringsavdeling med 2 klargjørere. I tillegg består deleavdelingen av 1 delesjef og 2 delemedarbeidere.  
 
Hovedoppgavene er: 

  • Daglig produksjon av service, feilsøk og reparasjonsoppdrag 
  • Utføre effektivt kvalitetsarbeid etter produsent og importør sine retningslinjer
  • Skape gode kundeopplevelser og bidra til et godt miljø – hvor vi hjelper hverandre 

Vi ønsker at du: 

  • Har fagbrev 
  • Har evne til å arbeide systematisk og selvstendig, og har god struktur og orden 
  • Er sannferdig og profesjonell ovenfor egne ansatte og kunder 
  • Er resultatorientert og opptatt av å levere best mulig kvalitet 
  • Er en lagspiller  

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter, samt konkurransedyktige betingelser, pensjon og personalforsikringsordninger.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et vinnerlag i norsk bilbransje!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 12. desember 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Johnny Danielsen 
Tittel: Daglig leder
Telefon: 959 11 513

Bertel O. Steen Ullevål AS er Norges største Mercedes-Benz personbilforhandler, i tillegg til å være forhandler av Mercedes-Benz varebiler, KIA, Peugeot og smart. Bertel O. Steen Ullevål har 45 ansatte og omsetningen var i 2017 tett på 800 MNOK, med et «all time high» økonomisk resultat. Kulturen preges av et sterkt samhold blant de ansatte i bedriften, og alle jobber godt på tvers av avdelingene, for å sikre at målene til bedriften nås. Bertel O. Steen Ullevål har ambisiøse planer for fremtiden, og har som målsetning å bli et av Norges beste bilhus med de mest fornøyde kundene i landet.

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.