MSX International er et globalt foretak som tilbyr konsulenttjenester innen bl.a. kjøretøybransjen. Innen forretningsutvikling, men også ved å ta seg av visse outsourcede tjenester. Vi jobber i direkte kontakt med alle bilmerker i våre oppdrag.

Det går bra for oss og vi søker for øyeblikket en løsningsorientert garantisaksbehandler som vil jobbe med garantisaker for Nissan.

Nissan finnes i 160 land og har ca. 235 000 ansatte. I Europa arbeider ca. 12 500 ansatte fordelt på designkontorer, forsknings- og utviklingsavdelinger, innen produksjon, logistikk, salg og markedsføring. I løpet av kalenderåret 2013 solgte foretaket 5,1 millioner kjøretøy. I Europa er foretaket virksomt i 34 land og samarbeider med 2500 videreforhandlere. 

Nissan Nordic Europe Oy er Nissans import- og markedsføringsforetak i Finland, Sverige, Norge, Danmark og de baltiske landene. Foretaket sysselsetter 180 personer. Hovedkontoret ligger i Finland.

Denne stillingen ligger i Gøteborg. En hyggelig by nære sjøen der det nye blandes med det gamle, og som tilbyr noe for de fleste interesser. Du kommer til å sitte i et miljø med store muligheter til yrkesmessig utvikling og du vil blant annet få økt forståelse for prosesser innen ettermarked. 

Arbeidsoppgaver:

  • Bedømme garantisaker samt støtte videreforhandlere i ulike garantispørsmål
  • Kontrollere at videreforhandlerstandarder følges og gi støtte med dette
  • Gi støtte til forhåndgodkjennelser og garantireklamasjoner
  • Dokumentere saker i tilpassede systemer
  • Forberede og gjennomføre opplæring for videreforhandlere innen garanti

Ønsket erfaring og kompetanse: 

  • Gode kunnskaper om garantibehandling innen kjøretøybransjen 
  • Kunnskaper om kjøretøyskonstruksjon, serviceteknikk og/eller diagnostiske systemer
  • Dyktig problemløser 
  • Nøye, analytisk og engasjert
  • Behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:
MSX International tilbyr deg en betydningsfull rolle i et ekspansivt selskap der du får rom til å vokse. Du kommer til å være en viktig del av et dynamisk, prestisjeløst og dedikert team der det råder et åpent klima og der det er høyt under taket. Stillingen er på heltid og vi tilbyr en markedsmessig lønn og 5 ukers ferie. Kollektivavtale finnes. Start omgående eller etter avtale. I denne stillingen vil du være ansatt av MSX International Ltd, men arbeide full tid for Nissan. MSXI er behjelpelig med flytting. Noe reising inngår i stillingen, i stor grad i Norge.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 16. desember 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Jessica Petersson
Tittel: Recruitment Specialist
Telefon: +46 031 337 88 44
E-post jpetersson@msxi-euro.com

MSX International er en internasjonal ledende servicebedrift for bilbransjen. Vårt fokus er kundetilfredsstillelse og lønnsomhet for våre samarbeidspartnere og kunder som er bilimportører og deres forhandlere. Med mer enn 75 års erfaring innen bilbransjen og drøyt 6000 ansatte eksperter i 80 land har msxi hva som kreves for å forstå markedets dynamikk og for å ta våre kunder et steng lenger enn deres konkurrenter.