Da nåværende leder går over i nye muligheter internt i MAN søker vi daglig leder for vårt verksted på Fjellhamar.

Ettermarkedet står for en vesentlig del av verdiskapningen i virksomheten. Kvalitet, engasjement og dyktige medarbeidere er kritisk for å lykkes med våre ambisiøse målsettinger. Vårt fokus er å tilby markedets beste service og reparasjonstjenester som sikrer kundene et forutsigbart, lønnsomt og problemfritt bilhold. 

Teamet på Fjellhamar består i dag av 46 erfarne ansatte hvorav 32 mekanikere og lærlinger sørger for topp service for våre viktige kunder. Deres oppgaver på verkstedet er varierte og omfatter alt fra service og reparasjoner til klargjøring av nybil og taksering av innbyttebiler for selskapets TopUsed avdeling. Verkstedet på Fjellhamar har også egen oppretteravdeling og omsetter for ca. 100MNOK i året. 

Viktige ansvarsområder og arbeidsoppgaver i stillingen vil være:

  • Budsjettansvar og oppfølging av KPIer og nøkkeltall
  • Analyse og oppfølging av verkstedets lønnsomhet
  • Kapasitetsplanlegging og strategisk utvikling av kompetanse
  • Aktiv planlegging og deltagelse i lokale og nasjonale kampanjer
  • Samarbeid med salgsavdelingen Nybil, TopUsed og Buss
  • Kundekontakt og deltagelse i sentrale prosesser
  • Aktiv deltagelse i utvikling av nye forretningsområder

Stillingen rapporterer til Manager Own Retail og inngår i hans ledergruppe.

Kvalifikasjoner:
Vi ønsker primært kandidater med utdannelse og bakgrunn fra bransjen, men er også åpen for å vurdere kandidater med erfaring fra tilsvarende roller. Teknisk kompetanse og/eller interesse er naturlig. Gode analytisk egenskaper og økonomisk forståelse, kombinert med forretningsmessig orientering er avgjørende.

Ny daglig leder må ha ambisjoner og kapasitet til å kunne utvikle og lede dette viktige verkstedet for MAN i Norge. Som leder er du aktiv, deltagende og involverende, og erfaring med endringsledelse vil være en fordel. Er du i tillegg energisk og beslutningsdyktig, med utmerkede samarbeidsegenskaper kan dette være stillingen for deg.

MAN tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter for rett person – både i Norge, Skandinavia og internasjonalt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest

Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Orion & Partners AS
   
Kontaktperson: Silje Sandberg
Telefon: 454 83 310
   
Kontaktperson: Kristian Knudsen
Telefon: 928 00 000

MAN inngår i VW-konsernet og er en av verdens ledende produsenter av lastebiler og busser til transport og distribusjon, og den nest største lastebilprodusenten i Europa. Vi har oppnådd vår posisjon gjennom innovativ tenkning og konstant utvikling av eksisterende teknologi. Samtidig har MAN lagt vekt på et fleksibelt produktprogram, som tar hensyn til både sjåfør, bileier og miljø. Over hele verden står derfor MAN i dag for nyttekjøretøy med god komfort og sikkerhet, optimal driftsøkonomi og minimal miljøbelastning. 

MAN Truck & Bus Norge AS er den fabrikkeide importør- og forhandlervirksomheten i Norge. I tillegg til salg og verkstedtjenester gjennom egeneide avdelinger, samarbeider vi nært med frittstående forhandlere over hele landet. 

Med støtte i nye produkter og tjenester har vi satt oss høye mål for videre vekst og utvikling i det norske markedet.