Vi går inn i 2019 med mange spennende modeller og er godt rustet for den økende etterspørselen av elektriske varebiler. Særlig viktig blir vår markedsleder på el-varebil, Nissan e-NV200.

Selger til vår bedriftsavdeling

Med mer enn 70 års erfaring med å selge biler, vil du bli en del av en solid bedrift i positiv utvikling og med høye vekstambisjoner. Produktporteføljen er imponerende konkurransedyktig. 

Som oss, er du opptatt av kvalitet og omtanke - og har virkelig forstått hva det betyr å være en god kunderådgiver. Her skal du følge opp og videreutvikle eksisterende kundeportefølje, samt jobbe proaktivt med salg mot nye bedriftskunder og andre potensielle businessområder. Med eget salgs- og budsjettansvar, har du et sterkt ønske om å skape resultater i et miljø preget av prestasjonskultur -  godt balansert med en positiv ydmykhet.

Du kommer ikke nødvendigvis fra bilbransjen. Det viktigste er at du kan vise til sterke prestasjoner gjennom tidligere B2B-salg, og at du har erfaring fra anbud og oppsøkende salg. 

Vi gir deg spennende muligheter til å påvirke og videreutvikle et marked i vekst. 

Stillingen rapporterer til salgssjef, bedrift.

Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 17. desember 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Bevisste Valg AS
Kontaktperson: Tove M. Fjellvang Lie
Telefon: 971 50 255

Norges største Nissan og Subaruforhandler ble etablert i 1947. Fra 2017 også Hyundai-forhandler. Det som startet som et verksted på Bislet utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud og Røyken, samt felles skade/lakk avdeling i Oslo. Vi er 300 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring.

Våre kjerneverdier har siden 1947, vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alle produkter vi selger, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss, viser interesse, og har toleranse og respekt for andre mennesker både medarbeidere og kunder.

Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,2 mrd. (9 000 biler) i 2018. For mer informasjon se bnh.no.