Arbeidsdagen din vil preges av varierte arbeidsoppgaver der du kommer til å være ett av Kia Trondheim sitt sentrale punkt og ansikt utad mot kundene. 

KIA Trondheim - Bertel O. Steen Trøndelag forhandler personbiler fra vårt anlegg på Østre Rosten 8, Norges Største Bilvarehus. Her utføres også service og reparasjoner. Hos oss jobber du med KIA, ett av bransjens mest tidsriktig og fremtidsrettede merkevare, som tilbyr et stort modellutvalg med blant annet miljøvennlige alternativer som hybrid, Plug-in og el-biler. 
  
Arbeidsoppgaver:
Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil i hovedsak veksle mellom kundebehandling og ansvaret for egen gruppe på verkstedet.

Vi setter pris på din bil- og teknologi-interesse, men legger i tillegg stor vekt på dine personlige egenskaper. Sammen med din gode tekniske forståelse er du hyggelig, pålitelig og brenner for å skape gode opplevelser for kundene. For å lykkes som kunderådgiver hos Kia Trondheim må du også like å ha ett sterkt fokus på kundeservice, da du er kjernen til å løse kundens utfordringer og spørsmål.

Som person er du meget ansvarsfull og du kommer til å dra nytte av dine gode samarbeidsevner, da du vil jobbe tett sammen med dine kollegaer for å løse kundenes behov og utfordringer.Sammen skal vi skape fornøyde og lojale kunder gjennom gode opplevelser som overgår kundens forventning.

Du vil være en del av salgsteamet på ettermarkedet. Sentralt står også god dialog med potensielle kunder.

Om du ser for deg en god opplevelse du har hatt ved resepsjonen i et hotell så er dette noe vi ser etter. Du er høflig, blid og oppriktig interessert i å overgå kundens forventninger med et smil. Du ser viktigheten av god kundeservice!

Kvalifikasjoner:

 • Bilteknisk forståelse
 • Kan bruke PC som arbeidsverktøy
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Egenskaper:

 • Resultatorientert og fremoverlent
 • Blir sett på som en engasjert og god kollega
 • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak uoppfordret
 • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av

Vi tilbyr:

 • 25 topp motiverte og kunnskapsrike spillere på laget ditt
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode personalkjøpsordninger

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensiale til våre merker, og å ha fornøyde eiere. Dette vil gi oss muligheter til å investere i nye og fremtidsrettede områder.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31. desember 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ståle Elshaug 
Tittel: Servicesjef

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.