Ved NAF Senter Tromsø søker vi etter en bilmekaniker som kan bistå både i verksted og som biltester. Vi søker deg som er engasjert, gjerne fra bilbransjen, og som liker direkte kontakt med kunden.

Hva skal du gjøre?
Som bilteknisk konsulent kontrollerer og tester du bil (NAF test og EU kontroll). Som bilmekaniker skal du jobbe i et menyverksted som i første rekke reparerer feil og mangler etter test og kontroll. Du utfører service for våre kunder og medlemmer og troverdig teknisk rådgivning blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene.

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant fagbrev og god bilteknisk forståelse. Har du kompetanse som tilfredsstiller kravene til teknisk leder er det en fordel. 
Du synes det er spennende å jobbe med alle bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse. 
Du får mye kundekontakt derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. 
Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?
Våre verdier nytenkende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.  
Vår lønnspakke er naturligvis god.

Vi ser frem til å høre fra deg. Ringer du?

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20. januar 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Neander Jakobsen
Tittel: Leder NAF Senter Tromsø
Telefon: 454 25 383
   
Kontakt: Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357

Norges Automobil-Forbund - NAF har 350 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. Digitalisering har høy prioritet i NAF, og Appen «Bilen min» er blitt en populær tjeneste som forenkler bilholdet. I tiden fremover vil vi utvikle digitale løsninger som hjelper trafikanter i hverdagslivet på flere områder. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 800 millioner kroner. www.naf.no 

NAF Sentrene er NAFs landsdekkende kjede bestående av nesten 50 NAF Senter. Årlig har vi 230.000 kunder/medlemmer innom våre sentre. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og enkelt vedlikehold. NAF Sentrene er i solid vekst, har høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Våre 180 ansatte er meget kompetente, resultatorienterte og stolte av arbeidsplassen! Ved flere NAF Senter utvider vi nå også medlemstilbudet til å inkludere service og reparasjoner.