KIA Trondheim - Bertel O. Steen Trøndelag søker etter bilmekaniker og klargjører til vårt topp moderne bilanlegg. Vi forhandler, og utfører servicetjenester på, personbiler i Norges Største Bilvarehus på Østre Rosten 8. Her er vi i dag 25 ansatte som sammen jobber for å være best på kvalitet og kundeservice. Hos oss jobber du med KIA, ett av bransjens mest tidsriktige og fremtidsrettede merkevare, som tilbyr et stort modellutvalg med blant annet miljøvennlige alternativer som hybrid, Plug-in Hybrid og el-biler.

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner Mekaniker:

Som faglært bilmekaniker til Kia Trondheim, består dagene i hovedsak av å utføre diagnose, service og reparasjoner av Kia personbiler. Du som mekaniker, er en av våre viktigste kvalitetsstempler og foredler av merkevaren Bertel O. Steen og Kia. Kia selges med markedsledende garanti på 7 år, dette stiller selvfølgelig krav til deg som håndterer produktene, noe som vi selvsagt legger til rette for, med å sertifisere og videreutdanne våre ansatte etter Bertel O. Steen og Kia sine krav.

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner Bilklargjører:

En Kosmetisk klargjører til Kia Trondheim, har en variert arbeidshverdag fra enkle vaskeoppdrag til coating og lakkforsegling på nye og brukte biler. Håndtering og logistikk av hjul og dekk vil være en del av oppgavene, montering av tilbehør og utstyr vil også forekomme. Relevant erfaring vil bli lagt vekt på.

Egenskaper:

  • Jobber godt sammen med andre og skaper god stemning rundt deg
  • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak når det trengs
  • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av
  • Minimum førerkort kl.B
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig 

Vi tilbyr:

  • Faglig utvikling
  • Interessant og stort marked med stadig nye modeller
  • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer

Bertel O. Steens mål er å være Norges beste bilhus. Det skal vi klare gjennom å være ”best på”. For oss betyr «best på» et felles tankesett som inspirerer og motiverer til å strekke seg litt lenger, både for kollegaer, kunder og andre relasjoner.

Ser dette spennende ut?

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15. februar 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ståle Elshaug
Tittel: Ettermarkedssjef
Telefon: 90 52 92 72
E-post: se@bos.no

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart® og Fuso til Norge og vil i løpet av året også overta import og distribusjon av Opel i Norge. Bertel O. Steen er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.