Har du lyst til å jobbe med BMW? Som tekniker hos Bilia får du muligheten til å bygge din egen portefølje og følge opp kunden fra A–Å.

Synes du det er motiverende å jobbe med mennesker, digger bil og har tro på en attraktiv bilbransje også i fremtiden? Da bør vi snakke sammen. 
 
BMW-tekniker er et konsept utviklet av Bilia. Som bilmekaniker hos oss vil du raskt settes inn i rollen som BMW-tekniker. Du vil få tildelt dine egne kunder og ha ansvaret fra kunden kommer til serviceverkstedet eller ringer for å bestille tid, til bilen er ferdig reparert, fakturaen gjort opp og bilen er klar for henting. Her får du muligheten til å bygge en egen portefølje med frihet til å styre egen produksjonsplanlegging. Selvfølgelig alltid med et team av gode og godt kvalifiserte kolleger rundt deg. 
 
Arbeidsmetoden vil gi rette vedkommende enorme muligheter for utvikling og egen ansettelsesverdi. 
 
Serviceteknikerne danner selve kjernen i vår verkstedvirksomhet og har en sentral rolle i den daglige driften. Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr, og sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing. 
 
DU SKAL HA DET BRA HOS OSS
Det er viktig for oss at alle nye medarbeidere føler seg velkommen hos oss. For at man raskest mulig skal komme inn i sin nye rolle og lære mer om bedriftskulturen, legger vi en god plan for introduksjon i bedriften. 
 
Som medarbeider får du også tilgang til en rekke fordeler, som f.eks. personalrabatt på våre attraktive produkter og tjenester, gunstige forsikringer og pensjonsordning m.m.
 
Vi kan tilby:

 • en spennende jobb med attraktive produkter 
 • mulighet for personlig og faglig utvikling i et hektisk, men godt arbeidsmiljø 
 • prestasjonsbasert, konkurransedyktig lønn 
 • personalrabatter samt gode pensjons- og forsikringsordninger  

Arbeidsoppgaver og ansvar: 

 • Ansvar for kunden og bilen fra A til Å. 
 • Motta timebestillinger og gjøre avtale med kunden. 
 • Ta imot kunden ved innlevering av bilen og utføre reparasjon eller service. 
 • Utlevering av bilen til kunden samt fakturering. 
 • Andre administrative oppgaver. 

Vi ønsker deg som:

 • har ambisjoner og ønsker å utvikle deg som bilmekaniker  
 • har fagbrev, gode IT-kunnskaper og førerkort 
 • er selvstendig, nøyaktig og imøtekommende 
 • liker å jobbe med mennesker og har evne til å bygge gode relasjoner 
 • behersker norsk språk muntlig og skriftlig 

Virker dette interessant og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt.

Høres dette ut som en interessant mulighet for deg, ser vi fram til å motta din søknad. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 17. mars 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Benjamin Donners
Tittel: Servicemarkedssjef BMW
Telefon: 938 18 580
E-post: benjamin.donners@bilia.no

Bilia Personbil AS er et datterselskap i Bilia-konsernet og har salgs- og serviceansvar for BMW, MINI og Volvo. Bilia Personbil har avdelinger i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold. 

Vårt sterkeste konkurransefortrinn er fornøyde kunder og god service. Da er det svært viktig at våre medarbeidere har riktig kompetanse og er engasjerte i arbeidet sitt. 

Å være «bransjens beste servicebedrift» er vår visjon og vi har ca. 1.100 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

Bilia i Norge er en del av Bilia-konsernet som er børsnotert i Stockholm. Vi er en av Europas største bilkjeder og finnes også i Sverige, Tyskland, Belgia og Luxembourg. I Norge tilbyr vi bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI, Volvo, Toyota og Lexus. 

Vi har 25 lokasjoner i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Vestfold og Trøndelag. Vårt hovedkontor ligger på Økern i Oslo og her finnes de fleste stillinger innen administrative og sentrale funksjoner som personal/lønn, økonomi, markedsavdeling og innkjøp.