Som produktsjef vil du samarbeide tett med Merkekontorene til Renault og Mitsubishi samt salgsavdelingen. Stillingen rapporterer til leder for Merkekontorene.

Hensikten med stillingen er primært å øke servicegraden og effektivisere salgsprosessen overfor bilverkstedene gjennom å videreutvikle bedriftens digitale salgsverktøy. I tillegg sikre at all produktinformasjon og priser til enhver tid er oppdatert og tilgjengelig for brukerne.

Stillingen er en viktig bidragsyter for å videreutvikle våre selgerverktøy, og i samarbeid med merkekontorene legge til rette for riktig og oppdatert produktinformasjon, både originale artikler fra våre hovedleverandører, Renault og Mitsubishi, men også artikler fra øvrige leverandører. Herunder også dekk og hjulpakker. Prissetting og oppdatering av priser vil være en del av oppgavene, men da i samarbeid med Leder for Merkekontorene og Logistikksjef. Stillingen er nyopprettet og det ligger et stort potensial i å bidra til å utvikle og forme arbeidet over tid.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

  • Koordinere og sikre at Motor Part gir en ensartet kundeopplevelse, uavhengig av merke
  • Utvikle logistikkavdelingen til å bli gode på innesalg og oppfølging
  • Leverandørkontakt
  • Ansvar for definert produktsortiment og hvordan dette synliggjøres i våre digitale salgsverktøy
  • Bidra til å utvikle selgerverktøyene i en forenklet digital fremtid
  • Måle og videreutvikle KPI’er som er viktige for Motor Parts arbeid med produktinformasjon
  • Bruke IT som verktøy for å øke kvalitet og effektivitetKundesupport, herunder besvare e-post og telefonen

Kompetanse:

Vi søker en person med relevant utdannelse. Arbeidserfaring med produktinformasjonssystemer er ønskelig, og kjennskap til PIM (Product Information Management) er en fordel, men ikke et krav.

Du bør ha kjennskap og interesse for motorbransjen og ha ett brennende engasjement for å utvikle våre systemer mot en fremtid hvor mye av salget skjer digitalt og «24/7».

Du er teamorientert og har gode samarbeidsegenskaper. Strukturert og nøyaktighet er en selvfølge, og du må trives med å ha flere oppgaver samtidig. En proaktiv adferd og kremmersjel vil være nødvendig for å lykkes i stillingen.

Det vil også legges vekt på god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en stilling med mange spennende utfordringer og arbeidsoppgaver i en bedrift med godt faglig og sosialt miljø, og som leverer gode resultater.

For spørsmål eller en uforpliktende prat, ta kontakt med Per Bjerk.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25. mars 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Per Bjerk
Tittel: 481 55 446
E-post: pbj@hartmark.no

Motor Gruppen AS består i dag av importselskaper for bilmerkene Mitsubishi, Renault og Dacia. I tillegg driver konsernet bilforhandler kjedene Motor Forum og Thrane Steen, som består av 18 bilforhandlere med sentral beliggenhet i byer sør for Trondheim. Motor Gruppen har ca. 500 ansatte og forventer en omsetning på 4 milliarder kroner inneværende år.

Motor Part AS er selskapet i Motor Gruppen AS som importerer, markedsfører og distribuerer reservedeler, utstyr og rekvisita for bilmerkene Mitsubishi, Renault og Dacia på det norske markedet. Motor Part har ca. 40 ansatte og forventer en omsetning på nærmere 500 millioner kroner inneværende år. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Drammen.