Selskapets leder de siste 15 årene skal nå konsentrere seg om oppgaven som konsernsjef i det nyetablerte morselskapet Cognia. Vi søker derfor ny administrerende direktør til en av de mest innovative lastebil- og bussforhandlerne i Europa.

Vår nye leder skal være en synlig leder ute i hele organisasjonen og i markedet. Vi betjener ca 3.600 kunder som er helt avhengige av våre produkter og tjenester for å være konkurransedyktige. Det er vår organisasjon og måten vi opptrer og jobber på som avgjør om vi lykkes med dette. Vi trenger derfor en dyktig og motivert leder til å lede laget. Er det deg vi ser etter?

Arbeidsoppgaver:

Som leder for Volmax-laget, skal du ikke bare styre selskapet. Du skal være lederen som gjennom et strategisk og tydelig kundeperspektiv motiverer dine 235 dyktige medarbeidere til å hver dag utvikle seg og yte sitt beste for å oppfylle visjonen om å gi våre kunder konkurransefortrinn ved å bruke oss. 

For å lykkes med dette må du videreutvikle vår sterke bedriftskultur med fokus på utvikling av mennesker og gi de handlingsrom til å lykkes. Du skal i tillegg fokusere på våre strategiske fokusområder. Det betyr at vi skal være best på kundelønnsomhet, har fokus på kontinuerlig forbedring, være best på kundedialog i bransjen og aktivt jobbe med utvikling og forbedring av verdikjeder.

Vi lever i en tid med teknologiskift og nye kundebehov. Det synes vi er spennende, fordi det gir muligheter for de som er mest våkne, innovative og ambisiøse. Som leder for Volmax står du i spissen for et lag som er med for å vinne og du skal lede organisasjonen med et strategisk fokus som gjør at vi tidlig evner å utnytte mulighetene til å bli en enda viktigere partner for kundene våre. Dette skal de oppleve ved at vi tilbyr dem helt nye produkter eller måter å samhandle med oss på, men også i det daglige der de møter en hyggelig og profesjonell medarbeider som hjelper dem med de utfordringene de har i sin krevende hverdag.

Kvalifikasjoner:

For å lykkes i stillingen må du være en ledertype med naturlig autoritet og som både kunder og medarbeidere vil trives sammen med. Du må være offensiv og ambisiøs, men ikke tenke at du alene skal løse alt. Du skal være lagleder for en kompetent og motivert gjeng, og skal først og fremst sørge for at de samarbeider godt mot de målene dere blir enige om. For å lykkes med dette må du handlekraft og gjennomføringsevne men også øyne, ører, empati og evne til å kommunisere godt med folk.

Vi er ikke så opptatt av alder, men du har høy utdannelse, har vist at du lykkes som leder på høyt nivå og evner å skape resultater i et konkurranseutsatt marked. Vi er heller ikke så opptatt av hva slags utdanning du har eller hvilke bransjer du har jobbet i

Utdanning:

  • Administrasjon og ledelse
  • Ledelsesfag
  • Salg / Markedsføring
  • Økonomi

Egenskaper:

Det er viktig at du er rett type for organisasjonen. Dine ambisjoner i arbeidslivet må matche selskapets ønske om å bli best i bransjen. Du må være sulten på å lykkes, men også være ydmyk og lyttende, og ikke tro du har alle svarene selv. 

Du må kunne identifisere deg med selskapets verdier ,og ta et tydelig kundeperspektiv i utviklingen av selskapet. Du må også vite at de ansatte er nøkkelen til å lykkes, ikke på papiret, men i det daglige - hver dag. Vi skal altså ikke ha en stjerne, men en lagleder som vil at de ansatte og selskapet skal skinne!

Vi tilbyr:

En spennende laglederrolle i en organisasjon som har store ambisjoner og som våger å tenke nytt for å lykkes. Du vil få mulighet til å utvikle deg og lære nye ting sammen med et team av medarbeidere som er kompetente og hyggelige. Du vil jobbe både strategisk og operativt. Organisasjonen har gode forutsetninger for å utvikle seg videre, og vi har medarbeidere som ønsker å lykkes sammen med deg som leder for laget.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Merkes: 4018682762
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Erik Aasmundtveit
Tittel: Seniorrådgiver
Telefon: 414 31 938
   
Kontakt: Finn M. Lauvli
Tittel: Seniorrådgiver
Telefon: 990 32 220
   
Kontakt: Grant Larsen
Tittel: Styreleder / konsernsjef
Telefon: 951 13 800

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Vi disponerer til sammen syv anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Vi har totalt 235 medarbeidere og omsetter årlig for ca kr 1,1 mrd. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Selskapets verdier er en viktig basis for videre utvikling og drift. Disse er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige.

Fra juni 2018 inngikk Volmax i det nyetablerte Cognia konsernet, der tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års historie ble til landets største bil- og lastebilforhandlere. I Cognia posisjoneres det for videre vekst med sterk satsing på teknologi, eiendom og kompetanseutvikling. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.

For mer info; se www.volmax.no