Hos Møller Bil Rud opplever vi en stor etterspørsel etter våre biler, og vi har en økende posisjon i bilmarkedet. Denne posisjonen skal vi ivareta og styrke ytterligere, derfor jobber vi knallhardt hver dag for å gi våre kunder gode bilopplevelser.

Som firmabilselger blir rollen din å representere SKODA, og sammen med markedssjef bidra til å utvikle og styrke det salgsapparatet som allerede er i bedriften. Vi har som ambisjon at du skal videreutvikle og bygge et salgsteam med felles ambisjoner og felles mål. Du vil ha hovedansvaret for bedriftens salg til firmabilmarkedet i Asker og Bærum, markedsføring og markedsplan, skaffe nye kunder, og ikke minst å ta vare på og følge opp de kundene vi allerede har.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Ansvar for å følge opp og utvide vår firmabilportefølje
  • Eget salgsmål på salg av nye biler til firmamarkedet
  • Sammen med markedssjef lede og videreutvikle vårt salgsteam
  • Skape motivasjon og eierskap til en økt satsning og vekst
  • Utvikle og forsterke vår salgsstrategi mot firmabilmarkedet
  • Være oppsøkende og utadrettet, skape kontakt med beslutningstakere
  • Være kontaktpunkt mot importør
  • Prosjektansvar for kundearrangementer og sponsoraktivitet, tilrettelegging og oppfølging av ulike typer aktiviteter i regi av SKODA firmabil

Hvem er du?

Vi søker deg som er en salgsorientert, ambisiøs og målrettet person. Du må være en dyktig relasjonsbygger, som raskt skaper tillit og engasjement hos både eksisterende og nye kunder. Du må kunne jobbe systematisk og strukturert. Det er en fordel om du har et lokalt nettverk fra før, uansett er det viktig at du klarer å utvikle og utvide nettverket ditt. Sist, men ikke minst, er vi opptatt av at alle ansatte hos Møller Bil Rud har godt humør og en positiv innstilling!

Vi tilbyr:

Hos Møller Bil Rud blir du del av et ambisiøst miljø, hvor mulighetene for personlig utvikling er svært gode. Vi har stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker, og vi stiller store krav til oss selv. Samtidig har vi et meget godt arbeidsmiljø, hvor vi har fokus på å ta vare på alle våre ansatte. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og gode pensjonsordninger.

Ønsker du å være en del av et vinnerteam i vekst? Da er dette jobben for deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 24. april 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Espen Storvik Kristiansen
Tittel: Salgs- og markedssjef
Telefon: 916 05 566

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Møller Bil Rud er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 30 medarbeidere og forventer en omsetning på over 200 millioner kroner i 2019. Møller Bil Rud holder til i Olav Ingstadsvei 8, 1351 Rud.