Birger N. Haug har gått inn i 2019 med mange spennende modeller og er godt rustet for den økende etterspørselen av elektriske varebiler. Særlig viktig er markedslederen på el-varebil, Nissan e-NV200.

Med mer enn 70 års erfaring med å selge biler, vil du bli en del av en solid bedrift i positiv utvikling og med høye vekstambisjoner. Produktporteføljen er imponerende konkurransedyktig. 

Som Birger N. Haug,  er du opptatt av kvalitet og omtanke, og du har forstått hva det betyr å være en god kunderådgiver. Her skal du følge opp og videreutvikle eksisterende kundeportefølje, samt jobbe proaktivt med salg mot nye bedriftskunder og andre potensielle businessområder. Med eget salgs- og budsjettansvar, har du et sterkt ønske om å skape resultater  - godt balansert med en positiv ydmykhet.

Du kommer gjerne fra bil- eller beslektet bransje. Det viktige er at du kan vise til sterke prestasjoner gjennom tidligere B2B-salg, og at du har erfaring fra anbud og oppsøkende salg.  

Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Bevisste Valg AS
Kontaktperson: Tove M. Fjellvang Lie
Tittel: DNV GL sertifisert rekrutterer
Telefon: 971 50 255

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi også Hyundai-forhandler. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud og Røyken, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 320 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,2 mrd. (9 000 biler) i 2019.