Har du teknisk innsikt, stå-på-vilje og er klar for nye utfordringer? Da kan det være nettopp deg vi er ute etter!

NDS Group AS avd. AutoMateriell merker en markant etterspørsel etter våre produkter og vi ønsker derfor å posisjonere oss sterkere innen bransjen last/buss. For å få til dette så vil vi styrke vår serviceavdeling med flere offensive og dyktige serviceteknikere.

Arbeidet vil innebære feilsøking/reparasjon og installasjon av tungt verkstedutstyr (løfteutstyr/brems) ute hos våre kunder innen segmentet tungbil, samt kalibrering etter ISO17025 på PKK-utstyr.

Du vil inngå i en etablert serviceavdeling, men i et dedikert serviceteam som skal dekke dette spesifikke segmentet. Nedslagsfeltet ditt vil primært være Sør- og Østlandet med oppdrag i resten av landet ved behov. Stillingen må påberegne noe lengre reising og overnatting.

Din erfaring:

For å komme raskt inn i arbeidet og for å kunne bidra til utviklingen av selskapet så er det fordelaktig om du har erfaring med tilsvarende jobb, men det er ikke noe krav. Vi ser gjerne at du har teknisk utdannelse eller tilsvarende kompetanse innen segmentet tungbil.

Du bør ha gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Erfaring fra service ute hos kunder er en fordel og kunnskaper om hydraulikk og mekanikk er et krav i jobben. Kunnskap om sterkstrøm/svakstrøm er ønskelig.

Gode datakunnskaper er en nødvendighet siden PC og telefon er viktige verktøy i arbeidsdagen. Vi ønsker at du har god kjennskap til Excel, Outlook og Word.

Førerkort BE og for truck/travers/lift er ønskelig.

Dine personlige egenskaper:

Du må være nøyaktig og strukturert, og samtidig ha evne til å være effektiv og følge oppsatte tidsplaner. Stillingen innebærer mye kundekontakt, derfor er det viktig at du er serviceinnstilt, løsningsorientert og forstår kundens behov. Du bør være en selvgående og nysgjerrig person som kan ta egne beslutninger, filtrere informasjon og prioriterer riktige oppgaver.

For oss så er det viktig at våre medarbeidere ser helhetsbildet.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Stilling med svært varierende arbeidsoppgaver i et uformelt og profesjonelt miljø
  • Fullt utstyrt servicebil
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 29. august 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Dan Andersen
Tittel: Servicesjef
Telefon: 481 95 039
E-post: dan.andersen@automateriell.no
   
Kontakt: Nina Kristin Fagerhøi
Tittel: Daglig leder
Telefon: 997 07 744
E-post: nkf@automateriell.no

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av NDS Group AS. Dette var et stort skritt på veien for å styrke Hellanors strategi som totalleverandør til norske bilverksteder.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå NDS Groups' avdeling for verkstedutstyr.