Vi forhandler, og utfører servicetjenester på person og varebiler i et av Norges Største Bilvarehus på Østre Rosten 8. Vår avdeling med 26 ansatte er under utvikling og har behov for ekstra arbeidskraft. Hos oss jobber du i hovedsak med KIA, men andre av konsernets merkevarer kan også bli aktuelle. Bertel O. Steen forhandler mange av bransjens mest tidsriktige og fremtidsrettede merkevarer, som tilbyr et stort modellutvalg og det siste innen miljøvennlig teknologi fra moderne dieselmotorer til elektriske biler.

Arbeidsoppgaver
Som faglært bilmekaniker hos Bertel O. Steen Trondheim består dagene i hovedsak av å utføre diagnose, service og reparasjoner på våre kunders biler. Du, som mekaniker, er en av våre viktigste kvalitetsstempler og foredler av merkevarene Bertel O. Steen og KIA.

KIA selges med markedsledende garanti på 7 år, og dette stiller selvfølgelig krav til deg som håndterer produktene. Det er noe vi selvsagt legger til rette for, gjennom å sertifisere og videreutdanne våre ansatte etter både Bertel O. Steens og leverandørenes krav.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Mekaniker med fagbrev
  • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak når det trengs
  • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av
  • Minimum førerkort kl. B
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

  • Faglig utvikling
  • Interessant og stort marked med stadig nye modeller
  • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer

Bertel O. Steen’s mål er å være Norges beste bilhus. Det skal vi klare gjennom å være «best på». For oss betyr «best på» et felles tankesett som inspirerer og motiverer til å strekke seg litt lenger, både for kollegaer, kunder og andre relasjoner.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.08.2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ståle Elshaug
Tittel: Ettermarkedssjef
Telefon: 905 29 272

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger.

Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.