Vi forhandler, og utfører servicetjenester på, person- og varebiler i et av Norges Største Bilvarehus på Østre Rosten 8. Vår avdeling med 26 ansatte ekspanderer med Opel, i tillegg til økende bilpark på Kia har vi behov for ekstra arbeidskraft. Kia og Opel har, og kommer med mange av bransjens mest tidsriktige og fremtidsrettede modeller, som innehar det siste innen miljøvennlig teknologi fra moderne dieselmotorer til elektriske biler.

Arbeidsoppgaver:

Som faglært bilmekaniker til Bertel O. Steen Trøndelag, består dagene i hovedsak av å utføre diagnose, service og reparasjoner på våre kunders biler. Du er en av våre viktigste kvalitetsstempler og foredler av merkevaren Bertel O. Steen, Kia og Opel. Både Kia og Opel stiller selvfølgelig krav til deg som håndterer produktene, noe som vi selvsagt legger til rette for, gjennom å sertifisere og videreutdanne våre ansatte etter både Bertel O. Steens og leverandørene sine krav.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fagbrev er ønskelig
  • Erfaring fra Opel eller Kia er en fordel, men ikke krav
  • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak når det trengs
  • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av
  • Minimum førerkort kl. B
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

  • Faglig utvikling
  • Interessant og stort marked med stadig nye modeller
  • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer

Bertel O. Steens mål er å være Norges beste bilhus. Det skal vi klare gjennom å være ”best på”. For oss betyr «best på» et felles tankesett som inspirerer og motiverer til å strekke seg litt lenger, både for kollegaer, kunder og andre relasjoner.

For mer informasjon om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.11.2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ståle Elshaug
Tittel: Ettermarkedssjef
Telefon: 905 29 272

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger.

Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.