Som Corporate Sales Area Manager i Nissan måles man på salget av personbil  og varebiler til små, mellomstore og store selskaper, kommuner, fylker og statlige institusjoner. Corporate Sales Area Manager er ansvarlig for salget både på volum og fortjeneste i henhold til avtalt forretningsplan. Videre er målet å styrke kunnskapen om og salget av nye og brukte biler i forhandlernettet.
 
Vi søker deg som har minimum 3 års salgserfaring fra bilbransjen. Du har relevant høyere utdanning, gjerne innen økonomiske og / eller tekniske fag. Du kan vise til gode resultater og har gode kommunikasjons – og forhandlingsevner. Som person er du løsningsorientert og har en lidenskap for salg med evne til å se og skape nye markedsmuligheter.  Motivasjon finner du i å oppnå resultater sammen med dine forhandlere og kolleger.
 
Vi tilbyr en spennende og lærerik jobb i et internasjonalt, profesjonelt og hyggelig miljø, med globale karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du får en variert hverdag, der du i tillegg til å ha kontor ved Nissans lokaler på Hvalstad, også vil være jevnlig på besøk hos forhandlerne.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor Nissan.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Mercuri Urval 
Kontaktperson: Øyvind Bakken
Telefon: 97 55 90 11

Nissan er en av verdens største bilprodusenter. Nissan Nordic Europe er ansvarlig for import av Nissan biler og markedsføring av merkevaren Nissan i Norden og Baltikum. Nissan Nordic Europe har hovedkontor i Finland og totalt jobber det ca. 185 ansatte i den nordiske organisasjonen, hvorav 18 i Norge.

Nissan Nordic Europe søker en energisk og dyktig medarbeider som vil bidra med førsteklasses service til Nissan- forhandlere over hele Norge. Vi holder til i trivelige lokaler på Hvalstad i Asker. For mer informasjon om selskapet se www.nissan.no.