Ansvars- og arbeidsoppgaver
Du har ansvaret for planlegging og gjennomføring av teknisk trening for forhandlere og teknisk personell. I dette ligger også noe teknisk support til våre forhandlere og kunder.

Du er til enhver tid oppdatert på den teknologiske utviklingen i Mitsubishi. Du gjennomfører trening og sertifisering av teknikere som jobber med EV produktene og er kompetansepersonen i EV relaterte saker.

Stillingen har arbeidssted Drammen og rapporterer til Servicesjef.

Bakgrunn og erfaring
Du er positiv, løsningsorientert og er ikke redd for å ta i et tak og vi forventer at du har gode tekniske og pedagogiske kunnskaper. Du må være komfortabel med bruk av datateknisk verktøy.

Vi ønsker at du kan vise til erfaring fra tilsvarende arbeid, og det er nødvendig at du har god teknisk utdannelse. Noe reising må påregnes i stillingen.

Stillingen stiller høye krav til gode kommunikasjonsevner og initiativ. Du må beherske engelsk både skriftlig og muntlig. Relevant praktisk erfaring i riktig bransje kan kompensere for formell utdannelse. Du må ha gode relasjonsbyggende egenskaper, og i tillegg trives med høyt tempo i hverdagen.

Vi tilbyr                                                                                                   Vi tilbyr en stilling med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt faglig og sosialt miljø, med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.


Kontakt
For spørsmål eller en uforpliktende prat, kontakt Servicesjef Johnny Gran på mobil 478 99 833 eller mail: johnny.gran@mitsubishi-motors.no

 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: johnny.gran@mitsubishi-motors.no
Frist: 1. mars 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Johnny Gran
Tittel: Servicesjef
Telefon: 478 99 833

Motor Gruppen AS består i dag av importselskaper for bilmerkene Mitsubishi, Renault og Dacia. I tillegg driver konsernet bilforhandler kjedene Motor Forum og Thrane-Steen, som består av 18 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har ca. 500 ansatte og forventer en omsetning på 4 milliarder kroner inneværende år.

MMC Norge AS har vært importør av bilmerket Mitsubishi siden 1975 og vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt plassert på Risløkka i Oslo. MMC Norge AS er et heleid datterselskap av Motor Gruppen AS.

Mitsubishi Academy er lokalisert i moderne opplæringslokaler i Knud Schartumsgate 7, 3045 Drammen.

Vi søker en initiativrik, kompetent og selvgående Teknisk Trener for å styrke videreutviklingen av Mitsubishi forhandlere.

Hjemmeside

Motor Gruppen AS

Mitsubishi Norge AS

Renault Norge AS

Dacia Norge AS