Med hovedkontor i Danmark og med avdelinger i Norge og Sverige er Elektro Partner Skandinavias største aktør innen vårt felt. Vi har spesialisert oss på salg av test- og diagnoseutstyr for fem forskjellige kjøretøygrupper og biltekniske dataprogrammer for bilverksteder. Vi representerer en rekke kjente leverandør, TEXA som er blant Europas ledende på utstyr for service på klimaanlegg, diagnose og avgass måling. Dessuten representer vi Autodata, Alldata og Delphi.

Vi søker nå etter en person med bilfag teknisk kompetanse. Vi ser gjerne at du har bakgrunn og erfaring med reparasjoner og feilsøking på biler.

Jobben består først og fremst i å yte våre kunder bilteknisk Hotline og support, i tillegg til dette kunne utføre lettere servicejobb på vårt Texa utstyr. Hvis dette er deg, hører vi svært gjerne fra deg.

Hvis din mekaniske bakgrunn er å ha jobbet med tunge kjøretøy, traktor eller anleggsmaskiner, er vi også interesserte i å høre fra deg.

Vi legger mest av alt vekt på at du er serviceinnstilt og ansvarsbevisst, har lyst til å arbeide med og sans for systematisk feilsøking med moderne diagnoseutstyr og er fortrolig med IT på brukernivå (ettersom mange av våre maskiner er pc-baserte).

Våre kunder er fortrinnsvis bilverksteder, frittstående eller merkeverksteder.

Vi kan tilby faglig utvikling innenfor ditt felt, et hyggelig arbeidsmiljø med frihet under ansvar og en god lønn basert på dine kvalifikasjoner. Arbeidsted er vårt kontor på Gilhus Lierstranda.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: ofh@elektropartner.dk
Frist: 1. august 2018
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ole Fredrik Havaska
Telefon: 918 45 941
E-post ofh@elektropartner.dk