Et team av kundeorienterte og engasjerte medarbeidere søkes til nye Motor Forum på Jessheim.

Ambisjonen for dette anlegget er å skape et miljø der vi «visker ut skillevegger»; der alle er ansvarlige for kundens opplevelser og virksomhetens øvrige prestasjoner. Oppgavene vil være forskjellige, men forståelsen av hvem vi er til for og hvordan «jeg kan gjøre en forskjell» skal merkes av alle som besøker anlegget.  For å møte kundenes behov og forventninger vil vi i tillegg bestrebe oss på å utnytte dagens tilgjengelige teknologi «maksimalt».

Rollene som skal fylles er:

  • plassjef
  • mekanikere
  • salgspersonell
  • administrasjon knyttet til ettermarkedet.

Har du kvalifikasjoner som kan passe godt inn i et sånt miljø vil vi gjerne høre fra deg.

Og du, som ansatt i Motor Forum Jessheim vil du bli å regne som en «partner» der alle vil få en del av resultatet dere i felleskap klarer å skape!

Antall stillinger: 7

Interessert i å høre mer?

Søk på stillingene:  
CV og søknad sendes: lillestrom@motorforum.no
Merkes: «Motor Forum Jessheim»
Frist: Snarest og innen 3. mai 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingene:
Kontakt: Vegard Bragge
Tittel: Daglig leder
Telefon: 950 23 260
   
Kontakt: Lena Musæus
Tittel: Direktør Drift & Utvikling
Telefon: 920 10 272

Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault og Dacia samt bilforhandlerkjedene Motor Forum og Thrane Steen, totalt 20 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har 500 ansatte og forventer en omsetning på 4,5 MRD. i 2019. 

Motor Forum Romerike vil med den nye avdelingen på Jessheim telle 3 avdelinger; Lillestrøm, Dal og Jessheim. Motor Forum Romerike forhandler bilmerkene Mitsubishi, Renault og Dacia, med en forventet omsetning på 230 MNOK i 2019. Selskapet har en tydelig miljøprofil og satser sterkt på el- og hybridbiler. Selskapet er inne i vekstfase og skal videreutvikles for å ta ut potensialet i sitt marked. Selskapet vil med Jessheim ha ca 45 ansatte fordelt på 3 avdelinger. Innflytting på Jessheim forventes i løpet av august 2019.

Hjemmeside
Motor Gruppen
Mitsubishi Norge
Renault Norge
Dacia Norge