Car-O-liner Norge AS:

Operational Manager

Car-O-Liner søker Operational Manager!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Larvik
Søknadsfrist: 20. oktober

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Nina Holen Arnes
Stillingstittel: Bedriftsrådgiver
Telefon: 47 44 06 26

Om arbeidsgiver:

CAR-O-LINER Norge representerer produktene til JOSAM og CAR-O-LINER i Norge og er en ledende leverandør av utstyr for karosseri-reparasjoner for tunge og lette kjøretøy, punktsveiseutstyr og hjulinnstillingsutstyr.

Car-O-Liner, en del av Snap-on Incorporated og er en verdensledende leverandør av høykvalitets, teknologisk avanserte systemer for reparasjoner og inspeksjoner i bilindustrien. Siden 1973 har Car-O-Liner vært kjent for sin dyktighet, innovasjon og lidenskap. I dag tilbyr Car-O-Liner et komplett utvalg av løsninger for kollisjonsreparasjoner, inkludert, justerings- og rettesystemer, skjøte- og varmeutstyr, målesystemer, verkstedløsninger og test- og kalibreringssystemer.

I tillegg tilbyr Car-O-Liner kontinuerlig salgsstøtte og noen av de beste opplæringsalternativene i bransjen.

JOSAM, en del av Snap-on Incorporated, har utviklet rammerettingssystemer siden 1972 og hjuljusteringssystemer siden 1974, med fokus på hastighet, presisjon og brukervennlighet. Hjuljusteringssystemene brukes globalt, noe som bidrar til redusert drivstofforbruk og dekkslitasje, og forbedrer kjøretøyets sikkerhet og komfort. Ved å målrette OEM-verksteder, uavhengige verksteder, flåteeiere og dekkverksteder, har JOSAM som mål å forbedre verkstedets lønnsomhet og kundetilfredshet. JOSAM retteutstyr muliggjør effektiv reparasjon av kjøretøyrammer og chassis av høy kvalitet, noe som gir en betydelig økonomisk fordel i forhold til komponentutskiftning. Opplæring er et sentralt fokus, og gir brukerne de nyeste metodene innen hjuljustering og retting. Opplæringsprogrammer er også utvidet til servicepersonell og forsikringskrav justerer. JOSAM streber etter å være verdensledende innen verkstedløsninger for justering, reparasjon og vedlikehold av tunge kjøretøy, og utnytter sin omfattende kunnskap om konsepter, teknologi og informasjonsteknologi.

Car-O-Liner Norge AS er 100% eid av Car-O-Liner Group, og har siden 2016 vært en del av Snap-On Incorporated. Vi er representert i store deler av verden.

Vi er markedsledende i Norge på våre felt, og er 9 medarbeidere.Vi holder til i nye lokaler på Bommestad i Larvik. Der har vi også vårt eget Car-O-Liner Academy.

Les gjerne mere på;

https://workattss.com/
https://car-o-liner.com/
https://josam.se

Er du en leder med lidenskap for høykvalitetsprodukter i bilbransjen?

Car-O-Liner Norge ser etter en kommersiell leder med kremmerinstinkt til en viktig nøkkelrolle i selskapet. Her vil du få bli med på en spennende reise og få jobbe med å lede mennesker i et godt samspill med salg og utvikling. Vi er på jakt etter en operativ leder, med øye for forretningsutvikling og som har solide salgs- og lederegenskaper.

Som Operational Manager for Car-O-Liner Norge er du ansvarlig for vår direktesalgsvirksomhet i Norge. Du vil bli en del av datterselskapene Europe North Management Team og rapporterer direkte til direktør i datterselskapene Europe North. Datterselskapene Europe North er en av de tre regionene i EMEA der Snap-on Equipment går direkte til markedet.

I denne rollen vil dine viktigste mål være å skape ytterligere vekst og utvikling mot fornøyde kunder og bredde produktporteføljen inn mot skadeverksteder. Du vil få en unik mulighet til å utvikle og lede Car- O- Liner Norge og bli med videre på en spennende reise i Snap-on Incorporated. 

Vi ser derfor etter deg som er en inspirerende leder - en person som er dedikert til dine ansatte og lidenskapelig opptatt av å lede og utvikle virksomheten sammen med teamet ditt og kundene dine. Du vil primært lede det kommersielle teamet av teknisk salgskompetanse, serviceteknikere og kundeservice. Du kommer inn i en internasjonal matriseorganisasjon og må balansere det strategiske arbeidet med det operative der du er ute i felt, noe som krever at du har en personlig situasjon som gjør det mulig å reise.

Hvem er du? Du er en dyktig motivator og Coach som har en stor lidenskap for ledelse og utvikling. Du har solid forretningsforståelse, samt forhandlingsferdigheter og er opptatt av å skape verdi for dine kunder og medarbeidere. På scenen er du kreativ og har gode presentasjonsevner. Du har evnen til å utvikle deg selv, så vel som andre og med dine sterke organisatoriske evner så får du resten av laget med deg. Hvis det oppstår uforutsette situasjoner rundt deg, finner du roen til å ta gode og veloverveide beslutninger.

For å lykkes best mulig så tror vi at du har ledererfaring og erfaring fra det å drive en virksomhet, du har solid erfaring innen forretningsutvikling, markedsføring, service og logistikk. Du har god kjennskap til bilbransjen og har erfaring innen salgsledelse av kapitalvarer, samt utdanning innen ingeniør- eller bedriftsadministrasjon. Du har god erfaring med bruk av Microsoft Office og kan flytende norsk og engelsk, muntlig som skriftlig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å ha det overordnede ansvaret for avdelingen i Norge, veilede og inspirere det kommersielle teamet til å bidra til kontinuerlig vekst, og dermed optimalisere teamets salgsaktiviteter og salgsmuligheter. Du vil også arbeide operativt med salg og har salgsansvar kombinert med KAM oppdrag for definerte kunder.

Dette inkluderer arbeidsoppgaver som:

  • Lede og utvikle våre medarbeidere i samsvar med selskapet sin visjon og verdier
  • Planlegge, koordinere og følge opp introduksjoner av nye produkter i porteføljen for å sikre rask salgssuksess i det kommersielle teamet.
  • Ansvarlig for den økonomiske driften til Car-O-Liner i Norge
  • Utvikle forretningsplaner, budsjetter og ta ansvaret for bedriftens inntekter og utgifter
  • Utvikle, planlegge og koordinere salgsaktiviteter og delta på messer og kundearrangementer når det er aktuelt
  • Aktivt drive forbedringsarbeid i organisasjonen
  • Overholde selskapets kvalitets- og miljøpolitikk, samt kontinuerlig jobbe for bedre helse og sikkerhet
  • Ivareta selskapets daglige drift og koordinering. Fungere som lokalt kontaktpunkt

Vi kan tilby deg en meget spennende stilling i et internasjonalt konsern, hvor du vil få faglig utvikling og interne kurs. Du vil få full opplæring i våre produkter og vår virksomhet, samt få tilgang til firmabil og konkurransedyktige betingelser.

Trigges du av denne muligheten? Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer- så ta gjerne kontakt med rekrutteringspartner SalesJobs ved Nina Holen Arnes, tlf. 474 40 626 eller e-post: nina@salesjobs.no. Vi ønsker å motta din søknad og CV vedlagt på engelsk.Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

SØK HER

Powered by Labrador CMS