RøhneSelmer AS:

Operativ Salgsleder

Elsker du biler og ledelse? Vi søker salgsleder med full tank og toppgir!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Lierstranda
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Marius Jagland Berntzen
Stillingstittel: Plassjef
Telefon: 90 24 10 00

Om arbeidsgiver:

RøhneSelmer AS er Norges største Ford-forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i Oslo-regionen i snart 70 år. RøhneSelmer har i dag 7 avdelinger lokalisert på hhv Alnabru, Røa, Asker & Bærum, Lillestrøm, Hønefoss, Gardermoen og Drammen & Lier.

Desember 2023 åpnet vi vårt nye senter, Bilfabrikken på Lierstranda. Bygget er 12500 kvm. Vi mener det er det råeste og mest komplette bilanlegget i Norge. Anlegget huser blant annet nybil- og bruktbilsalg, bilverksted, skade/lakksenter, dekkhotell, spesialverkstedog dele lager for unike og klassiske biler.

Vi er over 260 motiverte medarbeidere i RøhneSelmer som står på for Ford kundene i distriktet. Våre verdier er samhandling, omdømme, lønnsom og passion. Vi er og skal være BEST PÅ FORD.

RØHNESELMER, Norges største Ford-forhandler, har inntatt drammensregionen. Nå kan du bli en del av et stort team i en fantastisk nytt bygg på 12500 kvm, som er det råeste og mest komplette bilanlegget i Norge.

Er du typen som elsker lukten av nybil, jakter på gode resultater, og er flink til å få folk med deg? Da har vi drømmejobben for deg! Vi ser etter en operativ salgsleder som kan sjonglere både salg og ledelse med stil. Her får du ansvar for eget salgsbudsjett (ja, du får faktisk lov til å selge biler!) og blir sjefen for vår fantastiske nybilavdeling. Oppfølging av markedsaktiviteter og sørge for at kundene smiler fra øre til øre når de kjører ut i sin nye bil, er en del av jobben.

Vi tilbyr:

En spennende lederstilling hvor du kan leke med både salg og ledelse i et dynamisk miljø! Gode utviklingsmuligheter, flotte kollegaer og en sjanse til å være med på bilbransjens fremtid – hvor kult er ikke det? Hos oss har vi passion for jobben vår og hver dag er spennende og variert.

Ansvarsområder:

  • Lede og coache nybilavdelingene – du får folka til å skinne!
  • Nå mål og resultatkrav – fordi vi alle liker en god bonus, ikke sant?
  • Holde styr på ditt eget salgsbudsjett – og selge biler som en proff.
  • Passe på at kundene er happy – kundetilfredshet er vår greie!

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning fra høyskole/universitet (men hvis du er en superstjerne uten, snakker vi gjerne med deg).
  • Du har noen salg- og lederhistorier å dele, helst med gode resultater.
  • IT-guru? Perfekt! Du må nemlig være god på systemer, prosesser og alt innen den digitale verden.
  • Norsk? Ja, det må du kunne godt, både muntlig og skriftlig. Engelsk? Det også.
  • Førerkort klasse B (så du kan ta kunde og bil ut på testtur samt komme deg til jobben, selvfølgelig).

Vi ser etter deg som:

  • Har kremmergenet i blodet og elsker å jage resultater.
  • Er tydelig, trygg og økonomisk smart (du skjønner deg på tall og bilregnskap).
  • Er en motiverende leder som får teamet til å lykkes og stortrives.
  • Har arbeidskapasitet på nivå med en turbo-ladet bilmotor.

Vil du være en del av et selskap som har kontinuerlig fokus på likestilling og bærekraft? Kvinner oppfordres til å søke.

Det kan være fristende å bytte jobb i samme bransje, spesielt når en ledig stilling hos Norges største Ford-forhandler dukker opp. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Vi inviterer aktuelle kandidater fortløpende til intervju. Søk allerede i dag.

Ring plassjef Marius Jagland Berntzen på mobil 90241000 dersom du har spørsmål til stillingen eller lurer på hvorfor du skal fortsette karrieren hos oss. Du kan også ringe bare for å fortelle hvor akkurat DU er den rette.

SØK HER

 

Powered by Labrador CMS