Bilia Norge AS:

Resepsjonssjef

Bilia Skøyen er på jakt etter en ny resepsjonssjef og søker deg som elsker kundeservice og skaper en god atmosfære!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 31. oktober

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Jørgen Ellingsen
Stillingstittel: Plassjef
E-post: jorgen.ellingsen@bilia.no

Om arbeidsgiver:

Bilia Norge AS er en del av Bilia-konsernet, som er en av Europas største bilforhandlergrupper med anlegg i Sverige, Norge, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI, Volvo, Jaguar Land Rover og Xpeng. Vi er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Innlandet, Østfold, Vestfold, Telemark, Agder og Hordaland. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS representerer vi også merkene Toyota og Lexus i Vestfold, Telemark og Trøndelag. Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift, og vi har ca. 1.300 medarbeidere som hver dag bidrar for å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

Vår resepsjon skal være husets hjerte, det er her vi møter gjestene våre med en varm velkomst, og hvor vi hver dag jobber for å levere en unik opplevelse.

Som resepsjonssjef har du ansvar for at du og de andre ansatte i avdelingen til enhver tid strekker dere så langt som mulig for å besvare ulike spørsmål og oppfylle gjestenes ønsker og behov.

Arbeidsoppgavene innebærer blant annet:

  • Sørge for at alle kunder som kontakter Bilia blir tatt imot på en profesjonell og servicevennlig måte og at kunden får rask hjelp.
  • Hos oss ønsker vi at alle besøkende opplever å bli behandlet som våre gjester. Dette stiller høye krav til vår resepsjon som er i kontakt med alle våre besøkende.
  • Som resepsjonssjef vil du ha en sentral rolle i organisering og gjennomføring av arrangementer (lanseringer, kundekvelder etc.).
  • Vår visjon er at vi skal bli bransjens beste servicebedrift. Vår nye resepsjonssjef vil ha en sentral rolle i arbeidet mot å nå vår visjon.

Er dette deg?

Vi ønsker deg som virkelig brenner for god kundeservice og det å skape en opplevelse utenom det vanlige. Du bør ha en klar tanke om hva god kundeservice innebærer og en sterk evne til å utøve dette i praksis.

Vi ønsker deg som er nysgjerrig, åpen for nye ideer og evner å finne gode løsninger i krevende situasjoner. God kundeservice ligger i de små detaljene, og vi trenger også deg som er utadvendt og evner å spille på lag. Dersom du kjenner deg igjen i dette matcher du oss.

Vi ser etter deg som er interessert i å være med på Bilia sin videre reise i tiden fremover som bransjens beste servicebedrift.

Vi skal være et valg for fremtiden din:

Vi vil at våre medarbeidere skal ha det bra, både på og utenfor jobb, derfor har Bilia sine medarbeideres fremtid, helse og privatliv i tankene. Det er viktig for oss at nye medarbeidere føler seg velkomne og raskt finner seg til rette. Vi jobber aktivt for din trivsel og trygghet.

Noe av fordelen med å jobbe i Bilia er:

  • gode lønns- og pensjonsordninger,
  • treningsstøtte
  • behandlingsforsikring
  • personalrabatter

Det vil være muligheter for både faglig og personlig utvikling i et miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy.

Høres dette interessant ut er du velkommen til å ta kontakt med vår plassjef, Jørgen Ellingsen, på e-post: jorgen.ellingsen@bilia.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS