Nardo Bil AS:

Chief Operating Officer

Vil du bidra til videre suksess hos en av regionens mest ambisiøse bilforhandlere?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: 11. november

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Emil Lutterloh-Lie
Stillingstittel: Management Consultant
Telefon: 46 89 12 81
E-post: emil.lie@theac.no

Kontaktperson: Ingrid Tingstad
Stillingstittel: Business Consultant
Telefon: 91 86 09 54
E-post: ingrid.tingstad@theac.no

Om arbeidsgiver:

Vår visjon er «Alltid gode opplevelser». For våre kunder, våre leverandører og våre medarbeidere. Visjonen er grunnpilaren i alt vi gjør, og vi jobber hver eneste dag for å skape gode opplevelser.Historien til Nardo Bil startet i 1983, på Nardo i Trondheim. I dag, over 40 år senere, rommer Nardo Bil familien over 400 medarbeidere, fordelt på fjorten ulike avdelinger i fra Rørvik i nord til Ålesund i sør. Vi er forhandler av Volvo, Polestar, Jaguar, Land Rover, Lotus og XPENG og omsetter for over tre milliarder i året det er vi stolte av!

Alltid gode opplevelser er ikke bare vår visjon, men selve fundamentet for kulturen i Nardo Bil. En kultur og et fokus som har gjort at vi i løpet av de siste årene har kunnet doble antall bilmerker i porteføljen, antall forretningsenheter i konsernet, og antall medarbeidere.

I tråd med vår strategi for videre vekst har vi opprettet en ny divisjon og COO-stilling som vil spille en sentral rolle i konsernledelsen. Denne nyopprettede stillingen vil være ansvarlig for å lede og utvikle forretningsområdene XPENG med videre regional vekst, Jaguar Land Rover/ Lotus-butikken i Trondheim, samt to bruktbil-outlet. Vi har også engasjert oss mye i bilskade de siste årene, og er involvert i fem bilskadesenter. Det innebærer overordnet ansvar for drift og vekst innen disse områdene, i tett samarbeid med daglige ledere/plassjefer.

Nysgjerrig på rollen? Vi har utformet en digital kandidatbrief, ta kontakt – så sender vi en detaljert beskrivelse av rollen og oss i Nardo Bil.

Vi søker en leder som får folk til å trekke i samme retning! En leder som skaper forståelse og oppslutning rundt mål og strategier, som er en drivkraft for utvikling og endring, og som er opptatt av å skape en prestasjonsorientert kultur hvor medarbeidere trives, lærer og utvikler seg. Vi ønsker oss en lederkollega som blir beskrevet som engasjert, tydelig og inkluderende.

For å lykkes i denne rollen tror vi det vil være en fordel med erfaring fra bilbransjen, god kjennskap til de ulike avdelingene en moderne bilvirksomhet består av – og også de viktigste driverne for å skape en god drift. Ut over dette er ledererfaring og solid økonomi- og driftsforståelse, med evner til å omsette tall og analyser til handling er sterkt ønskelig.

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale eller send oss en mail, så tar vi kontakt med deg. 

Søknadsfrist: 11.11.2024

Vi ser frem til å høre fra deg!

SØK HER

Powered by Labrador CMS