Bauda AS:

Daglig leder

Er du dyktig på logistikk og lederskap? Bli med å bygge Bauda konsernets nye klargjøringssenter!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast 
Arbeidssted: Fiskum
Søknadsfrist:  Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Jim Carlsen
Stillingstittel: Rekrutteringspartner/hodejeger
Telefon: 93 41 00 00

Om arbeidsgiver:

Bauda AS ble etablert i 1959 og eier i dag 20 Toyota-forhandlere og 4 Lexus-forhandlere sentralt på Østlandet samt Sørlandet. Forhandlerne er fordelt på syv selskaper: Toyota Asker og Bærum AS, Toyota Buskerud AS, Toyota Hønefoss AS, Toyota Oslo AS, Toyota Romerike AS, Toyota Sør AS og Toyota Østfold & Follo AS. I Bauda AS er vi 31 medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder». Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker. Bauda-forhandlerne står i dag for tett opp til av 40 % av det totale Toyota-salget og Lexus-salget i Norge. I 2023 omsatte konsernet for ca. 6 500 millioner kroner og solgte over 18 000 biler, og har 914 dedikerte medarbeidere.

Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det

Bauda AS eies av Baumann-familien med 60 % og Toyota Motor Europe med 40%.

Vi bygger et helt nytt klargjøringssenter på Fiskum, tomten ligger sentralt langs E134 mellom Hokksund og Kongsberg - anlegget vil etter planen være ferdigstilt mai 2025. Klargjøringssenteret vil være et eget selskap. Stillingen rapporterer til konsernsjef.

Som daglig leder for klargjøringssenteret vil du være ansvarlig for klargjøring og logistikk av alle nye biler solgt i konsernet. I 2023 solgte vi over 8.700 nye biler. Vi ser for oss at full kapasitet på klargjøringssenteret vil være 10.000 biler i året fremover og bestå av ca. 30-50 medarbeidere.

Klargjøringssenterets mål er å levere biler til konsernets forhandlere ferdig klargjort i henhold til de høye standardene som settes av Toyota og Lexus og støtte opp om vår visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder».

Blant arbeidsoppgavene i stillingen er:

  • Totalansvar for selskapets drift og resultater
  • Lede, motivere og utvikle medarbeidere i tråd med vår visjon og strategi
  • Jobbe tett med konsernets forhandlere for å sikre best mulig samhandling og synergier
  • Aktiv rolle i konsernledelsen hvor nytekning og bidrag til strategisk utvikling forventes

Det viktigste i stillingen er å være god på å bygge organisasjon, samt optimalisere logistikk og produksjonslinjene. Du må i tillegg ha kommersiell forståelse, også for forhandlerdrift. Forhandlerne blir senterets viktigste kunder, og en leder må kunne snakke godt med kolleger hos forhandlerne.

Den første oppgaven vil være å bygge organisasjonen sammen med konsernet.

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

  • Har dokumentert ledererfaring – gjerne fra fabrikk/produksjonsbedrift
  • Finner motivasjon i å utvikle konseptet og gi prosjektet form
  • Er tålmodig – det skal bygges en helt ny organisasjon, inklusiv en rekrutteringsprosess av medarbeidere
  • Har kommersiell forståelse og er nysgjerrig på å utvikle nye tjenester og produkter når/hvis det blir behov eller muligheter oppstår.
  • Er resultatskapende med utgangspunkt i gjensidig respekt, prestasjonskultur og kundeopplevelser
  • Har god systemforståelse og er komfortabel med å bruke digitale verktøy for å sikre effektive prosesser og høy kvalitet i kundehåndteringen.

For å lykkes i rollen er du initiativrik, strukturert og nøyaktig. Du trives med en hektisk hverdag som består av varierte oppgaver og du motiveres av å jobbe i et selskap med fokus på endring og forbedring. Siden rollen samarbeider tett med flere parter er det viktig at du er god til å skape relasjoner.

Bauda-konsernet er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn. Bli en del av Bauda, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Hvorfor bli en del av Bauda-konsernet:

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med to av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både personlig og profesjonelt. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.

Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.

Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og relevante kurs gjennom Videocation.

Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

SØK HER

Powered by Labrador CMS