Enger & Hedlund AS:

Key Account Manager

Vil du være med på å forme fremtiden til bilbransjens bærekraftige løsninger?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Drammen
Søknadsfrist: 29. oktober

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Helge Holth
Stillingstittel: Rekrutteringsrådgiver
Telefon: 911 58 265
E-post: holth@fokusrekruttering.no

Om arbeidsgiver:

Enger & Hedlund AS er lokalisert like sør for Drammen sentrum og startet tidlig på 90-tallet med utvikling, salg og markedsføring av kvalitetsproduktet Mercasol antirustmidler.

Våre produktområder inkluderer antirust, kjemi, keramisk coating og sprøyteutstyr.

I dag er vi importør og distributør av merkevarene Mercasol, Noxudol, Drop Off, Marine Glasscoat, Americol, og Invako teknisk sprøyteutstyr. Gjennom våre leverandører fra Sverige, Nederland og Japan har vi etablert langsiktige samarbeidsavtaler, som har vært en betydelig faktor i vår suksess.

Våre eiere har dyp kunnskap om våre produkter, partnere og kunder, og opererer med et langsiktig perspektiv. Dette, sammen med våre dyktige medarbeidere, har resultert i fornøyde kunder og solide resultater. For mer informasjon, besøk www.engerhedlund.no

Er du klar for å bli en del av et ledende selskap innen antirustprodukter for nye og brukte biler i Norge?

Vi søker nå etter en Key Account Manager til vårt hovedkontor i Drammen. Den rette kandidaten vil spille en viktig rolle i å styrke vår posisjon som markedsledere.

Våre hovedprodukter bidrar i stor grad til å forlenge levetiden til biler gjennom å forhindre eller bremse rustangrep. Kombinert med vår sertifisering som Miljøfyrtårn, viser dette at vi tar bærekraft på alvor.

I tillegg til antirustproduktene Mercasol og Noxudol leverer vi også kjemiske produkter, keramisk coating og sprøyteutstyr. Mercasol og Noxudol utgjør rundt 60 % av omsetningen.

Noen av våre viktigste avtaler er med Norsk Antirustforening og deres 85 medlemsverksteder, bilimportører, bilforhandlere og deres verksteder, samt to PDI-anlegg som foretar rustbeskyttelse av nye biler. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Følge opp våre avtaler med PDI-anleggene i Drammen Bilhavn som foretar antirustbehandling av nye biler som ankommer havnen
  • Videreutvikle vårt eksisterende samarbeid med Norsk Antirustforening og deres 85 medlemsverksteder
  • Videreutvikle vårt eksisterende samarbeid med våre 60 sentere i Drop Off kjeden 
  • Ha dialog med bilimportører, følge opp eksisterende samarbeidsavtaler, samt inngå nye avtaler
  • Planlegge og gjennomføre produktopplæring for våre forhandlere
  • Mersalg og videreutvikling av eksisterende kunder, samt inngå samarbeidsavtaler med nye kunder
  • Planlegge og delta på relevante messer og arrangementer
  • Reisevirksomhet med enkelte overnattinger

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Interesse for og erfaring med salg
  • Bilinteresse, og gjerne erfaring som biloppretter, mekaniker eller kundemottaker fra et verksted
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å kommunisere med alle nivåer i en bedrift
  • Førerkort klasse B

Hvilke personlige egenskaper ønsker vi at du har?

Vi mener at våre ansatte er selskapets viktigste ressurs og en sentral årsak til vår suksess. Vi ønsker at du er strukturert, selvgående og har evne til å arbeide effektivt. Arbeidet er svært variert med mange ulike oppgaver, noe som krever at du kan ta avgjørelser med gode prioriteringer. Det er viktig at du er samvittighetsfull og følger oppsatte tidsplaner. Vi ser etter en god rådgiver som er opptatt av å kartlegge og tilfredsstille kundenes behov. Sist, men ikke minst, ønsker vi en teamorientert person med et stabilt og godt humør.

Hva kan vi tilby deg?

En trygg arbeidsplass med et lite og kompetent miljø, flat struktur og frihet under ansvar. Nye og moderne kontorlokaler med gode parkeringsforhold. Gode lønnsbetingelser med en bonusordning som tilrettelegger for godt samarbeid internt. Firmabil, gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt mulighet for hjemmekontor.

Er du klar?

Vi håper at du etter å ha lest stillingsannonsen kjenner på motivasjon for å være med på å sette solide fotavtrykk i selskapet vårt og bransjene vi jobber i. 

I rollen vil du rapportere til daglig leder, som vil bruke mye tid sammen med deg i starten for å introdusere deg for våre viktigste samarbeidspartnere og kunder.

Hvis det er noen arbeidsoppgaver du ikke har erfaring med, men likevel har interesse for, ønsker vi likevel å høre fra deg.

Har du ytterligere spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Helge Holth i Fokus Rekruttering AS på mobil 911 58 265 eller e-post . Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.

SØK HER

Powered by Labrador CMS