Bilia Norge AS:

Konserncontroller

Vi søker dyktig Konserncontroller til å styrke økonomifunksjonen hos et av Europas største bilhus!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 10. oktober

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Rebecca Storm
Stillingstittel: Rådgiver
Telefon: 46 41 36 39

Kontaktperson: Even Engkrog Gudbrandsen
Stillingstittel: Rådgiver
Telefon: 90 53 62 80

Om arbeidsgiver:

Bilia Norge AS er en del av Bilia-konsernet, som er en av Europas største bilforhandlergrupper med anlegg i Sverige, Norge, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. I Norge tilbyr Bilia blant annet bilsalg, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI, Volvo, Toyota, Lexus, Jaguar, Land Rover og Xpeng. Samt også Skade&Lakk, Outlet, felgreparasjon og salg/distribusjon av brukte bildeler. Vi er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Innlandet, Østfold, Vestfold, Telemark, Agder, Hordaland og Trøndelag. Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift, og vi har ca. 1.300 medarbeidere som hver dag bidrar for å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

Vi ser nå etter en faglig sterk Konserncontroller som vil være med på Bilia sin videre vekst og utvikling. I en bransje preget av raske endringer er vi som selskap i kontinuerlig utvikling, og du vil være en viktig bidragsyter i vår reise fremover.

Konsernregnskapsfunksjonen i Bilia har ansvar for å ivareta helheten for Bilia Norge AS og alle de 10 tilhørende datterselskapene. Du vil være en viktig go-to person i faglige problemstillinger, få en bred kontaktflate ut i organisasjonen og være høyre hånd til konsernregnskapssjef. Du vil jobbe med områder som årsregnskap og compliance, samt bli involvert i et bredt spekter av prosjekter; eventuelle oppkjøp og strukturelle endringer, bærekraftsrapportering, videreutvikling av systemer og generelle prosessforbedringer.

Som Konserncontroller blir du del av et stort fagmiljø, med mange engasjerte kollegaer å sparre med, og et selskap som legger til rette for vekst og utvikling. Vi har det hyggelig på jobb, støtter hverandre og har et uformelt miljø med stor takhøyde.

Vi er i vekst og trenger flere controllere til vår økonomiavdeling i tiden fremover. Dersom du synes at Bilia virker som en interessant arbeidsplass og ønsker en spennende rolle i bilbransjen, så oppfordres du til å ta kontakt med oss eller søke, selv om du ikke oppfyller alle krav. 

Dine viktigste ansvarsområder som Konserncontroller vil være:

  • Årsregnskap og ligningspapirer –styre og koordinere leveranser, bistå i utarbeidelse
  • Sikre etterlevelse/compliance – rapportering til myndigheter og morselskap
  • Konsernrapportering
  • Faglig støtte og oppfølging av økonomifunksjoner i datterselskap
  • Kontaktpunkt mot bank og forsikringsleverandører
  • Diverse prosjektarbeid og støtte til konsernregnskapssjef

Den riktige kandidaten for stillingen har:

  • Bachelor/mastergrad innen økonomi/regnskap
  • Minst 3-5 års relevant erfaring
    • Erfaring med utarbeidelse av årsregnskap etter NGAAP og ligningspapirer
    • Kjennskap til norske momsregler og IFRS
  • Flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • Solid systemkompetanse og interesse for videreutvikling

Vi ser etter deg som er faglig sterk, samarbeider godt og er glad i å dele din kunnskap med andre. Du er selvstendig, strukturert og har høy gjennomføringsevne, men kan være fleksibel når det trengs og synes endringer er spennende. Vi håper også at vår nye kollega er nysgjerrig, har et ønske om å forstå hvordan ting henger sammen, og kommer med forslag til gode løsninger.

Som Konserncontroller for Bilia får du en selvstendig rolle med mye rom for initiativ. Du vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av Bilia som konsern fra et regnskapsperspektiv. Hos oss kommer du ikke nødvendigvis til dekket bord, men du får derimot muligheten til å sette ditt preg på stillingen og være med på å forme økonomiområdet fremover. Vi tilbyr blant annet gode pensjonsordninger, treningsstøtte, behandlingsforsikring, personalrabatter på bil og bilhold, parkeringsmuligheter og en fleksibel arbeidshverdag. Trivsel står høyt på agendaen hos oss, og det er mange sosiale initiativer å ta del i, alt fra afterwork, Holmenkollstafetten og samlinger for hele konsernet.

Søk på stillingen ved å laste opp CV og en kort søknad hvor du skriver litt om din motivasjon. Søknadsfristen er 10.10.2024, og vi vurderer innkommende søknader fortløpende. Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Jefferson Wells for en prat om stillingen: Rebecca Storm (464 13 639) / Even Engkrog Gudbrandsen (970 47 499).

SØK HER

Powered by Labrador CMS