Møller Bil Hamar:

Salgstrainee/Juniorselger

Vi søker salgstrainee/juniorselger med interesse for biler og folk!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted:  Hamar
Søknadsfrist: 31. oktober

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Håkon Lien
Stillingstittel: Markedssjef Volkswagen
Telefon: 91 82 09 60
E-post: hakon.lien@moller.no

Om arbeidsgiver:

Møller Bil Hamar er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Innlandet AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted, skadeavdeling og salg av deler og tilbehør. Møller Bil Hamar har 85 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 630 millioner kroner i 2024. Møller Bil Hamar holder til i Holabekkvegen 52, 2320 Furnes.

Møller Bil er en del av Møller Mobility Group (MMG) som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Har du interesse for mobilitet, teknologi og mennesker? Er du nettopp ferdig med markedsrelatert utdanning eller jobber med kunder i dag?Volkswagen søker rett kandidat som på sikt skal selge og levere nye Volkswagen personbiler, og løfte merkets allerede sterke posisjon i markedet.

Volkswagen har lansert flere nyheter gjennom 2024 og vil fortsette å ha en økende portefølje av nye modeller. Nye helelektriske modeller er på plass i butikken, modeller som er meget prisgunstige og på alle områder konkurransedyktige. Vi har rett og slett et modellutvalg som ingen slår i modellene ID.3 ID.4 og ID.7, i alle alternativer, hvilket betyr at salgspotensialet er veldig stort.

Vi ønsker derfor å styrke salgsteamet med en salgstrainee, som skal være med og utvikle teamet i årene fremover. Som trainee på salg vil man gjennom det første året gå igjennom opplæring og utdanning som vil styrke deg i salgsfaget. Vi ser også for oss at du utvikles gjennom å utlevere nye biler og innhente leads og salgsmuligheter gjennom aktiv bruk av telefon og digitale verktøy. Det vil også være salgsfremmende arbeid eksternt, som messer og stands, for å styrke merkevaren Volkswagen. Vi vet at team som består av ulike mennesker gjerne er velfungerende team, vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke!

Relevante egenskaper:

Du bør vise en tydelig kundeorientering som er engasjerende og som skaper minneverdige kundeopplevelser. Å være glad i å prate med forskjellige typer mennesker og å mestre multitasking, er et must.

Prioriterte personlige egenskaper:

  • Du gjennomfører og er samvittighetsfull
  • Du har en strukturert og systematisk tilnærming til oppgaver, planlegger godt og gjøre klare prioriteringer
  • Du evner å skape en stabil og bekreftende atmosfære for kunder og kollegaer, er robust under stress, stødig og til å stole på

Du lykkes med å skape de beste kundeopplevelsene gjennom å:

  • Skape entusiasme og trygghet i møte med hver enkelt kunde ved å stille forberedt, formidle kunnskap godt og utvise profesjonalitet
  • Være forhandlers ansikt utad i møte med kunden
  • Bidra til økt effektivitet, totalsalg og KTI for avdelingen gjennom sterk teknologi- og produktekspertise for merket Volkswagen
  • Inneha god forståelse for bruk av digitale verktøy og systemer
  • Kommunisere meget godt skriftlig og muntlig på norsk
  • Interesse for mobilitet, teknologi og mennesker

Ønsket bakgrunn:

  • Markedsrelatert utdanning
  • Erfaring med salg, service og/eller arbeid med mennesker
  • Erfaring med fysiske kundemøter
  • Aktiv person med stort nettverk

Hvorfor jobbe i Møller Bil Hamar?

Det er viktig for oss å beholde og utvikle de flinke folkene våre, og vi er derfor stolte av å være på listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere. Vi tror noen av grunnene til dette er et uformelt og sosialt arbeidsmiljø som preges av innovasjon, engasjement og sterke fagmiljøer. Vi anser våre medarbeidere som en langtidsinvestering og som et stort familieeid konsern er vi en trygg og stabil arbeidsgiver, samtidig som vi kan by på gode utviklingsmuligheter og høy intern mobilitet. Hos Møller Bil Hamar blir du del av et veldig godt team, vi har stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker, og vi stiller høye krav til oss selv. Samtidig har vi et meget godt arbeidsmiljø, hvor vi har fokus på å ta vare på alle våre medarbeidere. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser sammen med Møller Mobility Groups meget gode pensjons- og forsikringsavtaler.

Ønsker du å være en del av et team som gleder seg til å gå på jobb hver dag? Da er dette jobben for deg!

Vil du vite mer tar du kontakt med Håkon Lien, se kontaktinformasjon.

Søknadsfrist: 31. oktober 2024, søknader vurderes fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS