Møller Bil Skadesenter Alnabru:

Bilmekaniker og PKK kontrollør

Lyst til å jobbe med mekaniske reparasjoner eller PKK på bilskadesenter?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted:  Oslo - Alnabru
Søknadsfrist:  10. oktober

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson:  Dany Nartan
Stillingstittel:  Skadeleder
Telefon:  924 66 684

Om arbeidsgiver:

Møller Bil er en del av Møller Mobility Group (MMG) som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa.

MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. 

I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister.

Skadekjeden består av vel 400 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.

Møller Bil Skadesenter Alnabru er et nytt datterselskap i Møller Bil Øst AS.Vår nye storsatsning er lokalisert i Alfasetveien 11 på Alnabru og utbedrer i all hovedsak mindre karosseri- og lakkskader og mekaniske reparasjoner på brukte biler for vårt forhandlernettverk i Stor-Oslo. 

Det 5000 m² store skadesenteret åpnet sine dører høsten 2022, og vi skal ha med oss 50 flinke medarbeidere som sammen skal stå for en omsetning på over 100 mill.

Møller Bil Skadesenter Alnabru formaliserer vårt arbeidsmiljø, kvalitet og miljøengasjement, ved å investere i teknologi som møter fremtidens krav fra importør og våre kunder.

 Skadesenteret er samlokalisert i Møller Medvind Arena med vårt felles kundesenter for Møller Bil Skade i Norge, Møller Bil Bruktbil Outlet og Møller Medvind.

Møller Bil Skadesenter Alnabru er et topp moderne skadesenter med fokus på kvalitet, kompetanse og trivsel. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. 

Som bilmekaniker og PKK kontrollør hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 50 personer, der du får sette ditt preg på arbeidsplassen med din humor, dine interesser og din lidenskap. 

Vi kan tilby deg en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også firmahytter på Beitostølen som er tilgjengelig for alle medarbeidere.

De viktigste arbeidsoppgavene som bilmekaniker:

  • Utføre mekaniske reparasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått skadesenter-team som spiller hverandre gode

De viktigste arbeidsoppgavene som PKK kontrollør:

  • Utføre PKK og etterkontroller
  • God dialog med kontrollmyndigheter

Vi søker deg som er:

  • Fagutdannet med relevant erfaring
  • PKK kontrollør; godkjent PKK kontrollør 
  • Er initativrik, åpen og ærlig
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

I tillegg til dette vil du få jobbe med det siste innen verktøy, og det er fint om du både kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode. Har du godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs så vil vi gjerne høre fra deg.

Vil du vite mer om stillingene? Ta en telefon eller send sms til Dany Narten, se kontaktinformasjon. Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang! 

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vi du se hvordan det er å jobbe på våre bilskadesentre - ta en titt på denne: https://www.youtube.com/watch?v=AVwItUBCmI0

Søknadsfrist: 10. oktober 2024.

SØK HER

Powered by Labrador CMS