Møller Bil Rud:

Bilmekaniker

Mekaniker til nyetablert Proff-verksted - er det deg?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted:  Bærum
Søknadsfrist: 11. november

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Kenneth Brosvik
Stillingstittel: Avdelingsleder
Telefon: 93 64 46 25

Om arbeidsgiver:

Møller Bil Rud er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av autorisert verksted og salg av deler og tilbehør for Skoda.I tillegg etableres det verksted for nyttekjøretøy, el-bil og batterisatsing, samt et eget løp for EU-kontroller. Dette vil være i drift mot slutten av 2024.Selskapet består av 25 dyktige medarbeidere og holder til i Olav Ingstadsvei 8, 1351 Rud.

Møller Bil er en del av Møller Mobility Group (MMG) som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil etablerer et nytt og spennende servicekonsept, Møller Bil Servicesenter, på Rud i Bærum.

Her skal vi utvikle fremtidens proffsenter for nyttekjøretøy, El-bil verksted og et eget løp for EU-kontroll. Vi har store ambisjoner og søker nå etter mekanikere som ønsker å påvirke fremtidens verksted!

Møller Bil tar et betydelig steg for å styrke sin posisjon innen service- og ettermarked ved å etablere et utvidet servicepunkt på Rud gjeldene for alle våre merker. I tillegg til dagens verkstedrift på Rud tilknyttet Skoda, vil det fremover etableres verksted for Nyttekjøretøy, El-bil og batterisatsing, samt eget løp for EU-kontroller. Dette initiativet er en del av en større satsing på å forbedre kundeopplevelsen og øke kapasiteten for verkstedtjenester i regionen.

Som mekaniker hos oss blir du en del av et team som tar vare på hverandre, der kompetanse, prosesser og kvalitet er grunnpilarer for motivasjon, trivsel og gode kundeopplevelser. Gjennom «Møller Bil Skolen» vil du som mekaniker hos oss også få mulighet til løpende kompetanseutvikling innenfor alle våre bilmerker og satsningsområder.

Her på Møller Bil Rud vil du få tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er arbeidsmiljøet og folkene. Velkommen til storfamilien på Møller Bil Rud!

De viktigste arbeidsoppgavene:

  • Utføre mekaniske reparasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Foreta EU (PKK) kontroller
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode
  • Bidra på tvers av team og servicemarked
  • Rapportere tll driftsleder

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) er det fint om du

  • Er fagutdannet med relevant erfaring eller har lang erfaring som hjelpearbeider 
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Trives med å jobbe i team
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Er strukturert og målbevisst
  • Er motivert for utvikling 
  • Har erfaring med IT verktøy

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse. Om du er nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å legge inn noen ord om deg selv, kontaktinfo og stillingen du har i dag. Vi fikser resten😊 Vil du vite mer om stillingen? Da sender du en sms eller tar en telefon til Kenneth Brosvik, se kontaktinfo.

I 2023 ble Møller Mobility Group re-sertifisert som en av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Her kan du se mer om hvordan det er å jobbe hos oss; Slik er den typiske Møller Bil-mekanikeren (youtube.com)

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 11. november, søknader vurderes fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS