Møller Bil Gjøvik:

Fagtekniker

Møller Bil Gjøvik søker fagtekniker!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Gjøvik
Søknadsfrist: 21. september

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Finn J. Johansen
Stillingstittel: Daglig leder
Telefon: 45 13 60 15

Om arbeidsgiver:

Møller Bil Gjøvik er en del av Møller Bil Innlandet AS som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Gjøvik er forhandler for Audi, Volkswagen Personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy og Skoda. I tillegg til salg av nye og brukte biler, består virksomheten av autorisert verksted og dele- og tilbehørsalg. Bedriften har 50 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 400 millioner kroner i 2024. Møller Bil Gjøvik har en sentral beliggenhet i Ringvegen 10, 2815 Gjøvik.

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Gjøvik trenger flere flinke folk, er du fagutdannet tekniker? Da kan det kanskje være noe for deg!

Her på Møller Bil Gjøvik elsker vi biler – men ikke hvilke som helst biler da. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er arbeidsmiljøet og folka. Velkommen til storfamilien på Møller Bil Gjøvik!

Som tekniker hos oss blir du en del av et team på 30 personer. Her setter vi alle vårt preg på arbeidsplassen, med humor og forskjellige interesser og lidenskaper. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke - så lenge det er en Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy eller Skoda :)

De viktigste arbeidsoppgavene som fagtekniker:

  • Faglig støtte og opplæring til mekanikere på verkstedet vårt
  • Diagnose og feilsøking
  • Mekaniske og elektriske reparasjoner
  • Utføre forkontroll og provekjøring sammen med kunde
  • Dialog med kunder ved vanskelige feilsøk

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) er det fint om du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant videre erfaring og utdanning til tekniker
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse. Om du er nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å legge in noen ord om deg selv, kontaktinfo og stillingen du har i dag. Vi fikser resten😊 Vil du vite mer om stillingen? Da sender du en sms eller tar en telefon til Finn, se kontaktinfo.

I 2023 ble Møller Mobility Group re-sertifisert som en av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.Her er litt om hvordan det er å jobbe hos oss; https://www.youtube.com/watch?v=TCmAbtkcERE

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS