Birger N. Haug AS består av 8 avdelinger og over 360 dyktige medarbeidere på salg og servicemarkedet. Birger N. Haug AS avd. Asker og Bærum er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig Master-Tekniker! I år flyttet vi inn i et hypermoderne nytt bygg på Rud. Dette er et av de største bilvarehusene i Norge pålydende 17.000 kvadratmeter, med en stor satsning på digitalisering og strømlinjeforming av ettermarkedsdriften. Som Master-Tekniker hos oss vil du planlegge og utføre oppgaver innen diagnose og feilsøking, samt gjennomføre påfølgende reparasjoner på Nissan-biler.

Dine arbeidsoppgaver

Som Master-Tekniker, skiller du deg ut fra mekanikere ved at du kun skal fokusere på feilsøking og påfølgende reparasjoner. Dette vil si, du skal fokusere på elektriske feil ved Nissan-, Renault- eller Mitsubishibiler, og derav fordype deg innen det tekniske. Dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Planlegge og utføre oppgaver innen diagnose og feilsøking av Nissan-, Renault- eller Mitsubishibiler.
  • Reparere/skifte feilene du finner gjennom feilsøking.
  • Dialog med kunder.

Hva skal til for å lykkes hos oss?

Det vil være en fordel om du allerede besitter nivå 3 klarens innen elektriske og elektroniske systemer, men dette er ikke et krav da vi kan tilby kurs for å få dette. Likevel, vil det være nødvendig at du besitter nivå 2 klarens. Du bør også besitte et godkjenningsbevis bestått kurs EV certification-Level 2 Battery repair (technical), slik at du kan splitte/feilsøke hovedbatteripakker. Utover dette er det en fordel om du har god kunnskap om bil, spesielt Nissan, Renault eller Mitsubishi. Og har erfaring innen feilsøking, samt har ferdigheter innen reparasjon av hovedbatterier, batterimoduler, balansering, og liknende.

Vi vektlegger også dine personlige egenskaper, og ser spesielt etter deg som er positiv og ansvarsfull, samt har yrkesstolthet og god arbeidskapasitet. Du vil også skille deg positivt ut om du er strukturert, nøyaktig og løsningsorientert.

Hva vi kan tilby deg

  • Om du ikke allerede har nivå 3-klarens som Master-Tekniker, vil vi tilby kurs slik at du kan få dette.
  • Få jobbe med en veletablert merkevare.
  • En trygg arbeidsplass som er i vekst.
  • Behandlingsforsikring.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Hyggelige arbeidsmiljø med godt samhold.
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bernt Lilleeng
Tittel: Teknisk leder
Telefon: 469 01 344

Birger N. Haug er et av de største privateide bilkonsernene i Norge, med over 75 års fartstid i bransjen. Vi er stolt forhandler av merkene Nissan, Hyundai, MG, Subaru, Maxus og Isuzu. Vi er i dag over 360 ansatte og er etablert i Stor-Oslo med avdelinger i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Gardermoen, Follo, Drammen og Røyken. Samlet omsetning i 2021 var 2,85 milliarder kr., og vi er rigget for videre vekst.

Vår visjon er å være markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet i Oslo regionen. Vi er leverandør av nullutslippsbiler og ønsker å bidra positivt til et bærekraftig samfunn. Kulturen vår preges av engasjement, høy kompetanse og løsningsorientering. Vi dyrker entusiasme, tempo og energi i hverdagen. Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling hos oss. Vi er opptatt av kundenes behov og gjør det vi kan for å skape svært fornøyde kunder som vil anbefale oss til andre.